Başkan Yılmaz İftarda Basınla Bir Araya Geldi

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik, Kızıltepe?de faaliyet gösteren yerel ve ulusal medya temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.

Mardin 29.05.2019 10:25:18 0
Başkan Yılmaz İftarda Basınla Bir Araya Geldi

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik, Kızıltepe’de faaliyet gösteren yerel ve ulusal medya temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.

 

Kızıltepe’de bulunan özel bir restaurantta düzenlenen iftar yemeğine, Kızıltepe’nin yerel ve ulusal medya temsilcilerinin yanı sıra Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, Eşbaşkan Yardımcıları Dilber Sulhan ve Turgay Timur, Kızıltepe Belediye Meclis üyeleri Selahattin Karaaslan ve Ronahi Çoku katıldı. Başkan Yılmaz, düzenledikleri iftar programının, bir basın toplantısı olamadığını ve Ramazan'da gazeteciler ile bir sohbet etmek amacıyla olduğunu ifade etti.

 

İftar yemeğinden sonra gazetecilerle kısa bir sohbet gerçekleştiren Başkan Yılmaz,  kentin tüm dinamikleriyle el ele vererek, şehrin terk edilmiş kaderini değiştireceklerini ifade etti. Yılmaz, kayyım döneminde Kızıltepe’ye kesin kaybedilecek gözüyle bakıldığı için taş üstüne taş konulmadığını, hatta var olan eski dönemden kalan çalışmaların dahi tahrip olduğunu belirterek, şehrin tahribinden başka bir şey bırakılmadığını söyledi. Başkan Yılmaz, tüm bunlara rağmen büyük bir özveriyle çalışacaklarını aktararak, “Gece gündüz demeden çalışacağız. Bu şehir hepimiz, hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Arabaların rahatlıkla geçeceği bir cadde bırakmadılar. Hepsinin üstesinden geleceğiz, ancak her şeyin bir an da yapılması da imkansız. Sabırla ve metanetle tüm caddelerimizi yeniden dizayn edeceğiz. Halkımızın hiç şüphesi olmasın bu konuda. Bazı mahallelerde kilitli parke döşeme çalışmalarımız başladı. Ramazan ayından sonra çalışmalarımız yoğunluk kazanacak” dedi.

 

Yılmaz, Kızıltepe’de ortam yaşam alanı oluşturacaklarını sözlerine ekleyerek, “Trafik sorunundan tutun yol sorunlarına, yeşil alandan kültür ve sosyal alana kadar her soruna el atacağız ve çözüm için irademizi ortaya koyacağız. Bildiğiniz gibi Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanlarına müdahale edemiyoruz. Ancak bu konuda Büyükşehir Belediyesi ile irtibata geçerek, çözüm üretmeye çalışıyoruz. İnanın işimiz zor ama üstesinden hep birlikte geleceğiz. Şehrimizi 5 yıl içerisinde Mardin’in parlayan ilçesi haline getireceğiz” diye konuştu.

 

Başkan Yılmaz, gazetecilerle yaptığı sohbetin ardından iftar programı sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00