Başkan Yılmaz?dan esnaf ziyaretleri

Kızıltepe Belediyesi Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, ilçenin Özgürlük Meydanı ve Ersoylu Caddesi güzergâhında yer alan esnafları ziyaret etti.

Mardin 13.06.2019 12:25:55 0
Başkan Yılmaz?dan esnaf ziyaretleri

 

Kızıltepe Belediyesi Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, ilçenin Özgürlük Meydanı ve Ersoylu Caddesi güzergâhında yer alan esnafları ziyaret etti.

 

Kızıltepe Belediyesi Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, Kızıltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilber Sulhan, Kızıltepe Belediye Meclis Üyeleri, HDP ve DBP ilçe yönetimi ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

Özgürlük Meydanı ve Ersoylu Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Yılmaz ve beraberindekiler, esnaflarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Ziyaretler sırasında istek, temenni ve görüşlerini Başkan Yılmaz’a aktaran esnaflar, halkın seçilmişlerine her zaman destek vereceklerini söyledi. Vatandaşların sorunlarıyla birebir ilgilenen   Yılmaz, kendilerine verilen destek için bir kez daha teşekkür etti.

 

Esnaflara belediyenin hizmetleri  ve çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, belediyeyi devralmadan önce büyük bir borç yükü ve hizmet alamayan bir şehri teslim aldıklarını söyledi. Yılmaz, belediyeye geldikleri günden bu yana ilçenin en önemli caddelerinden Mardin, Urfa, Şahkulubey ve Eski Hastane caddelerindeki yolların yeniden dizayn edilmesi için Mardin Büyükşehir Belediyesi ile görüştüklerini ve bu caddelerin bir an önce yapılması için girişimlerinin sürdüğünü ifade etti.

 

Başkan Yılmaz, kentin tüm sorunlarına kısa, orta ve uzun vadede ortaya koyacakları projelerle çözüm olacaklarını dile getirdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00