BAŞKAN YAŞAR ?DAN ŞAHİN? E NEZAKET ZİYARETİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin?i makamında ziyaret etti. Ziyaret istişare toplantısı edasında geçti. Mevcut yapılan hizmetler, çalışmalar, projeler, yatırım programları karşılıklı olarak istişare edildi.

11.03.2015 19:31:26 0
BAŞKAN YAŞAR ?DAN ŞAHİN? E NEZAKET ZİYARETİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyaret istişare toplantısı edasında geçti. Mevcut yapılan hizmetler, çalışmalar, projeler, yatırım programları karşılıklı olarak istişare edildi.

Önemli olan halkı kucaklamak ve hizmet üretmektir.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Hepimiz Ankara’ya hizmet ediyoruz. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız konusunda fikir almamız gerektiğini düşünüyorum. Bu ziyaretleri hasbihal etmek, gönül almak için yapıyorum” dedi. Siyasi görüşün vatandaşlara hizmetin önüne geçmemesi gerektiğini vurgulayan Yaşar, "Siyasi görüşü ne olursa olsun ülkesine yararı dokunan herkes benim dostumdur. Önemli olan halkı kucaklamak ve hizmet üretmektir. Rozetine, ırkına, mezhebine bakmadan halkın belediye başkanı olmayı başarmaktır" dedi. 

İlçemiz için Yatırımlar artarak devam edecektir.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Bulunduğumuz platformlarda birlik beraberlik içerisinde uyumlu çalışmalarımızın bundan sonra da devam edeceğini de belirtmek isterim" şeklinde konuştu. Başkan Şahin; Elmadağ için 2009 yılından bu yana büyük yatırımların yapıldığını ve yatırımların artarak devam edeceğini belirterek yeni projeler olan; kentsel dönüşüm,yüzme havuzu,hastane,sanayi sitesi,rekreasyon alanları,Pazar yeri,gençlik merkezi,çok amaçlı salonlar,halı sahaların projeleri hakkında da bilgi aktardı.

Ziyaret sonunda Başkanlar tarafından karşılıklı hediye takdiminde bulunuldu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ELMADAĞ

 

.


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79