Başkan Tutaşı, ?Artuklu`da 91 Mahallede Sorunları Yok Edeceğiz?

Artuklu Belediyesi ilçenin her noktasında durmaksızın çalışıyor. Tüm birimleriyle sokak sokak, mahalle mahalle projelere hayat vermek için mücadele eden Belediye, vatandaşlar tarafından takdir topluyor.

Mardin 21.06.2019 10:30:09 0
Başkan Tutaşı, ?Artuklu`da 91 Mahallede Sorunları Yok Edeceğiz?

Artuklu Belediyesi ilçenin her noktasında durmaksızın çalışıyor. Tüm birimleriyle sokak sokak, mahalle mahalle projelere hayat vermek için mücadele eden Belediye, vatandaşlar tarafından takdir topluyor.

 

Öte yandan ilçe merkezinde olduğu gibi kırsal mahallerde de çok yakında çalışmalara hız verilecek. Bu konuda diğer resmi kurumlara çalışmalarını yapması için yazışmalar yapılırken, diğer kurumların alt yapı çalışmalarını bitirmesinin akabinde Artuklu Belediyesi, alt yapı ve üst yapı sorunlarını tamamıyla sonlandıracak.

 
 
Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı ilçede Belediye sorumluluk alanında yer alan 91 mahallenin tümünde sıkıntıların bitirileceğini kaydederken, “Bu konuda diğer kurumlarımıza yazışmalarımızı yaptık. Kurumların kendi alt yapı çalışmalarını bitirmelerinin akabinde, Belediyemiz sorunları bir daha konuşmamak üzere sona erdirecek” dedi.
 
 
Artuklu Belediyesi ilçenin her noktasında durmaksızın çalışıyor. Tüm birimleriyle sokak sokak, mahalle mahalle projelere hayat vermek için mücadele eden Belediye, vatandaşlar tarafından takdir topluyor. Öte yandan ilçe merkezinde olduğu gibi kırsal mahallerde de çok yakında çalışmalara hız verilecek. Bu konuda diğer resmi kurumlara çalışmalarını yapması için yazışmalar yapılırken, diğer kurumların alt yapı çalışmalarını bitirmesinin akabinde Artuklu Belediyesi, alt yapı ve üst yapı sorunlarını tamamıyla sonlandıracak.  
 
 
Konu hakkında açıklama yapan Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Görev süremiz dolmadan tüm mahallelerimizin sorunlarını bitireceğiz” dedi. Tutaşı şöyle konuştu.
“Kısa zaman içinde ilçemizde yoğun bir çalışma temposuyla sorunları gidermeye başladık. Birimlerimiz ve personelimiz fedakar bir şekilde tüm mahallelerimizde çalışmalara başladı. Kırsal mahallerimiz için de hazırlıklarımız devam ediyor. Yakın zamanda etkin ve hızlı bir şekilde kırsal mahallelerimizin sorunlarını da çözeceğiz”
 
 
Tüm kurumlar ile koordineli şekilde çalışmalar yaptıklarına değinen Tutaşı, “Biz mahallelerimizde alt yapı ve üst yapı konusunda titiz bir çalışma yürütüyoruz. Fakat çalışmalardan önce diğer kurumlarımıza haber ederek yapacakları iş ve işlemler için uyarıyoruz.  Onların çalışmalarını bitirmesini sağlıyoruz. Bu nedenle mahallelerimizin su, elektrik, doğalgaz ve internet hattı gibi çalışmaları önceden yapılması gerekiyor. Daha sonra biz de belediye olarak projemizi bitirerek aynı bölgenin bir daha kazılmamasını sağlıyoruz. Kırsal mahallelerimiz için de bu yöntemi uyguluyoruz. Başlayacağımız çalışmalar için gerekli yazışmaları yaptık. Diğer kurumların işlerini bitirmesiyle biz de belediye olarak projelerimize can vereceğiz. Kısacası ilçemizde sorunu olan mahalle bırakmayacağız” ifadesini kullandı.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU

26.3° / 15°
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,47% 0,08
  • EURO

    34,67% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2473,99% -0,49
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16