BAŞKAN TUTAŞI;``KONSEPT PROJELER İLE ARTUKLU DEĞİŞECEK!``

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, yaşanılabilir alanlar ortaya çıkarmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Belediye Haberleri 2.06.2019 10:37:22 0
BAŞKAN TUTAŞI;``KONSEPT PROJELER İLE ARTUKLU DEĞİŞECEK!``
Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, yaşanılabilir alanlar ortaya çıkarmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi. 
 
 
Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı ilçenin güzelleşmesi için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda girilmedik sokak ve mahalle bırakmak istemeyen Başkan Tutaşı, sorunları yerinde görerek sona erdiriyor. Başkan Tutaşı Artuklu’da şehircilik anlamında fark yaratacak çalışmalar için de start verdi. Bu düşünceler ile İl Müftülüğü arkasından Mardin Devlet Hastanesi’ne kadar konsept bir cadde oluşturmak için kısa süre sonra ilk adım atılıyor.
 
 
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı “Amacımız ilçemize yeni bir soluk katmaktır” dedi. Tutaşı, “Görevi devralmamızın üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen ilçemizde tüm birimlerimiz ile vatandaşlarımızın istediği bir Artuklu’yu inşa etmek için mücadele ediyoruz. Bu konuda hemşehrilerimizin düşüncelerini her fırsatta dinliyor, ortak akıl ile ilçemizi inşa ediyoruz. Büyük projelerimizin alt yapısını oluşturmakla beraber yakın zamanda bu konuda da çalışmalar başlayacak. Biz kurum olarak vizyon olabilecek çalışmalar için de kolları sıvadık”  diye konuştu. 
 
 
 
 
Başkan Tutaşı şöyle devam etti: “Biz caddelerimize de ayrı bir güzellik katmak istiyoruz. Bu nedenle konsept caddeler oluşturacağız. Kaldırımlarıyla, ışıklandırmalarıyla, sosyal alanlarıyla hemşehrilerimizin gönül rahatlığı ile yürüyeceği örnek caddeler için çalışmalarımız başlıyor. Bu konuda İl Müftülüğümüz arkasından Mardin Devlet Hastanemize kadar bulunan hatta fizibilite çalışmalarımız sürüyor. Çok yakında ilk kazmayı vuracağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04