Başkan Türk, birimleri ziyaret etti

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, belediye birimlerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mardin 1.06.2019 11:29:18 0
Başkan Türk, birimleri ziyaret etti

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, belediye birimlerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.  

 

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Zabıta Daire Başkanlığı, Kadın ve Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı, Kaynak Geliştirme Daire Başkanlığı, Yerel Ekonomiyi Güçlendirme Daire Başkanlığı, Muhtarlar Daire Başkanlığı ile Gençlik Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Başkan Türk, ilk olarak Ulaşım Daire Başkanlığı ve Zabıta Daire Başkanlığını ziyaret ederek personellerle bir araya geldi. Kadın ve Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığında ziyaretlerine devam eden Türk, projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Başkan Ahmet Türk; belediye çalışmalarıyla Mardin bölgesinde yaşayan kadınların toplum içerisinde ve sosyal alanlarda etkili olmasını sağlayacak çalışmaların geliştirilmesini belirterek; “Kadının olmadığı, yok sayıldığı bir toplum demokratik gelişimi tamamlamadığının göstergesidir. Mardin’de kadınlar daha sosyal, daha görünür, daha üretici ve her alanda daha etkili olması sağlanmalıdır” ifadelerini kullandı.  

 

Daha sonra Gençlik Merkezini geçen Türk, eğitimlere ve kurslara kayıtlı olan öğrenciler için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Gençlere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Türk, memnuniyetini dile getirerek bundan sonra çalışmaların daha da etkili olması yönünde görüşlerini paylaştı.

 

Türk Gençlik personellerine ve müdürlerine; Milli Eğitim Müdürlüğünün onayı alındıktan sonra her alanda ve her kesime eğitim verilmesi gerektiğini belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00