BAŞKAN TURGUT HAYMANA BELEDİYESİ PERSONELİYLE BULUŞTU

Ak Parti?ye katıldıktan sonra Haymana Belediyesi personeliyle ilk kez bir araya gelen Başkan TURGUT, hem Ak Parti?ye katılım süreci hem de önümüzdeki dönemde yapılacak olan icraatlarla ilgili personeline açıklamalarda bulundu.

2.06.2015 14:26:29 0
BAŞKAN TURGUT HAYMANA BELEDİYESİ  PERSONELİYLE BULUŞTU

Ak Parti’ye katıldıktan sonra Haymana Belediyesi personeliyle ilk kez bir araya gelen Başkan TURGUT, hem Ak Parti’ye katılım süreci hem de önümüzdeki dönemde yapılacak olan icraatlarla ilgili personeline açıklamalarda bulundu. Haymana Belediyesinin bütün birimlerinde görevli personelin tamamının katıldığı, Haymana Belediyesi Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Başkan Yardımcıları Mehmet ÖZTAŞ ve Sevil Balcı ATAK ile birim müdürleri katıldı.

Başkan TURGUT, bilindiği gibi başkanlığa Demokrat Parti’den seçildiğini daha sonra ise bağımsız olarak yola devam ettiklerini ancak Haymana’ya daha iyi hizmet sunmak adına Ak Parti’ye katılmayı uygun gördüklerini söyledi. İktidar partisine katılmanın Haymana’ya büyük kazanımlar getireceğini belirten Başkan Turgut belediyenin mali durumu hakkında personeline detaylı bilgiler sundu. Çalışanların hak ettikleri ödemeleri en kısa zamanda yapacaklarının sözünü verdi.

Ak Parti’ye geçmenin olumlu emarelerini birlikte yaşadıklarını belirten BAŞKAN TURGUT Ankara- Haymana yolunun şehir içi bağlantı yolunun tamamlandığını, Ankara- Haymana yolunun da 3 noktada çalışmaların devam ettiğini, Konya bağlantı yolunun Çalış Mahallesinde şantiyelerin kurulduğunu ve çalışmaların tüm hızıyla orada da devam ettiğini söyledi.

Tarihi milli park projesinin Haymana’yı Çanakkale yapacağını ve bu projeyle Haymana’nın göç veren değil göç alan bir yer olacağının müjdesini verdi. Eğer hedefledikleri projeler hayata geçirilirse bir süre sonra Haymana yakınlarına havaalanı bile yapılabileceğini belirtti. Doğalgaz konusunda çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Başkan TURGUT 1. Bölge milletvekili Ertan AYDIN’ın bu konuda kendilerine oldukça yardımcı olduğunu ve yardımcı olmaya devam edeceğini ifade etti.

Haymana için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan TURGUT çalışmalarının meyvelerini vermesi durumunda Haymana’yı çok güzel günlerin beklediği ifade etti ve çalışanlarına teşekkür etti. Toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00