BAŞKAN TUNA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, her fırsatta Sincanlılarla bir araya geliyor. Esnafı ziyaret edip, vatandaşın derdini dinleyen Başkan Tuna, evlenen çiftlerin mutluluğuna da ortak oluyor.

Belediye Haberleri 13.05.2016 08:21:43 0
BAŞKAN TUNA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, her fırsatta Sincanlılarla bir araya geliyor. Esnafı ziyaret edip, vatandaşın derdini dinleyen Başkan Tuna, evlenen çiftlerin mutluluğuna da ortak oluyor.

 

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın esnaf ziyaretleri devam ediyor. Başkan Tuna’nın bu seferki durağı Lale Caddesi, Kutsal ve Melek Sokak esnafı oldu. Başkan Tuna, esnaf ile bol bol istişarelerde bulundu. Sincan’da gerçekleştirilen hizmetler hakkında esnafı bilgilendiren Başkan Tuna, yolda karşılaştığı vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti. Başkan Tuna, “Birlikte yönetim anlayışıyla her fırsatta vatandaşımızla bir araya geliyoruz” diyen Başkan Tuna, “Vatandaşımızın ve esnafımızın görüşleri bizim için çok önemli. Onlardan aldığımız güç ve destekle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Başkan Tuna kendine gelen fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi. Esnaf ve vatandaşla bol bol aynı karelerde yer alan Başkan Tuna, selfie çekmek isteyen gençleri de kırmadı.

TUNA HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA

Başkan Tuna’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden esnaf ise, Sincan’da gerçekleştirilen hizmetleri hayranlıkla izlediklerini belirtti. Ziyaretlerin kendilerine moral verdiğini söyleyen işletme sahipleri, Başkan Tuna’yı ağırlamaktan ve çalışmaları birinci ağızdan dinlemekten mutlu olduklarını kaydetti.

Vatandaşın mutlu ve kederli günlerinde de yanında olan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna Ak Parti Ankara Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mahmut Çavga ile Ayşe Melike Yüzer çiftinin mutluluğuna ortak oldu. Başkan Tuna, “Evlilikteki huzur ve mutluluğun iki anahtarı var: Biri sabır biri de şükür. Sıkıntılara sabreder, nimetlere şükredersek ömür boyu huzurlu oluruz. Genç çiftimize ömür boyu huzur ve mutluluk diliyorum” diye konuştu. Genç çiftin nikah şahitliğini Ak Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti Ankara Teşkilat Başkanı Mümin Altunışık, Ak Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Kurtcan Çelebi ve Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç yaptı. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04