BAŞKAN TUNA, SİNCAN ESNAFI İLE İFTARDA BULUŞTU

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, GÖNÜL-DER?in iftarının ardından Sincan Esnafının da davetine katılarak,, Meltem Sokak?taki esnaf ile birlikte orucunu açtı. Başkan Tuna?ya minikler de büyük ilgi gösterdi.

3.07.2015 13:38:46 0
BAŞKAN TUNA, SİNCAN ESNAFI İLE İFTARDA BULUŞTU

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, GÖNÜL-DER’in iftarının ardından Sincan Esnafının da davetine katılarak,, Meltem Sokak’taki esnaf ile birlikte orucunu açtı. Başkan Tuna’ya minikler de büyük ilgi gösterdi.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ramazan Ayı boyunca Sincan’daki pek çok sofraya konuk oluyor. Aşevinden yemek alan vatandaşlarla iftar yapan Başkan Tuna, diğer zamanlarda da davetleri geri çevirmiyor. GÖNÜL-DER’in iftarının ardından Sincan Esnafının da davetine katılan Başkan Tuna, Meltem Sokak’taki esnaf ile birlikte orucunu açtı. Başkan Tuna’ya minikler de büyük ilgi gösterdi.

Başkan Tuna, Sincan Esnafı ile oruç açtı. Meltem Sokaktaki esnafın davetini geri çevirmeyen Başkan Tuna, miniklerle de yakından ilgilendi. Esnafın isteklerini dinleyen Başkan Tuna, Sincan’ı el ele daha yaşanabilir bir kent yapmak için çalıştıklarını belirtti. Hep birlikte dualar edip oruçlarını açan esnaf, Başkan Tuna’ya kendilerini kırmadıkları içinde teşekkür etti.

Ramazan’ı Şerif’in birlik ve beraberlik olduğunu belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Esnafımıza daveti için çok teşekkür ediyorum. Bir arada orucumuzu açtık sohbet ettik.” dedi.
Başkan Tuna’ya teşekkür eden Sincan Esnaflarından Erhan Akbulut, “Her zaman yanımızda olan bir başkanımız var. Bugünde bizi kırmadı ve iftarımızı şereflendirdi. Çok şanslıyız Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın.” dedi.

İsmail Koldemir ise, “Başkanımıza teşekkür ederiz. Ramazan-ı Şerif’in ruhuna yakışır bir iftar yaptık. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.” dedi.

 

artuklu haber ajansı-ankara


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00