BAŞKAN TUNA ŞEHİT AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Sincan Belediyesi şehitleri bir kez daha rahmet ve minnetle andı. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 14 Nisan Şehitler Haftası etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Belediye Haberleri 15.04.2016 13:48:01 0
BAŞKAN TUNA ŞEHİT AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
 

Sincan Belediyesi şehitleri bir kez daha rahmet ve minnetle andı. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 14 Nisan Şehitler Haftası etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Sincan Belediyesi 14 Nisan Şehitler Haftası etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ile gazileri bir araya getirdi. Sincan Kültür Evi’nde Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın ev sahipliğinde gerçekleşen programa Ankara Batı Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, , Sincan İlçe Jandarma Komutanı Yavuzkan Duman, Sincan Cezaevi Jandarma Tabur Komutanı Hüsrev Arslan, Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Solmaz, Sincan İlçe Müftüsü Osman Şener, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Aydoğdu Yaşar ve şehit aileleri ile gaziler katıldı. Duygusal anların yaşandığı programda şehitler bir kez daha rahmet ve minnetle yad edildi.

“Şehitlerimize sahip çıkmak ve onları anmak, görevlerimiz arasında olmalıdır” diyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Milletimizin huzur ve güveni için canlarını fedakarca ortaya koyan şehitlerimize minnet borcumuz ödenemez. Bugün milletçe dimdik ayakta kalmayı şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıklarına borçluyuz. Sizlerin de, şehitlerimizin yakınları olarak gösterdiğiniz sabır ve metanet her türlü takdirin üzerinde. Tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ve şükranla anarak, şefaatlerini diliyor, Allah’tan rahmet niyaz ediyorum” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Aydoğdu Yaşar da, desteklerinden dolayı Başkan Tuna’ya teşekkür ederek, “Şu ana kadar ebediyete intikal eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve mutluluk diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ülkemize kimsenin gözünü diktirmeyeceğiz. Ülkemizin toprağını döşeğimiz, taşını yastığımız, ay yıldızlı bayrağını yorganımız kabul ediyoruz. Tüm gazilerime ve şehit ailelerime bir kez daha teşekkür ederim. Onların gönülleri her ne kadar yaralı olsa da ülkemiz için sevinç yaşıyorlar” diye konuştu. 

 
ankara/sincan(aha)

27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78