BAŞKAN TUNA;?DIŞ GÜÇLER ERKEN SEÇİMİ İSTEMEDİ?

Mamak Belediyesi tarafından Hüseyin Gazi Mahallesi?nde organize edilen iftara Başkan Tuna ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Vedat Güngör, muhtarlar ve her yaştan yüzlerce vatandaş k

21.05.2018 10:57:50 0
BAŞKAN TUNA;?DIŞ GÜÇLER ERKEN SEÇİMİ İSTEMEDİ?

Mamak Belediyesi tarafından Hüseyin Gazi Mahallesi’nde organize edilen iftara  Başkan Tuna ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis üyeleri, Büyükşehir  Belediyesi Özel Kalem Müdürü Vedat Güngör, muhtarlar ve her yaştan yüzlerce vatandaş katıldı.
          İftarın düzenlendiği alana Mamaklıların alkışları ve yoğun sevgi gösterileri arasında gelen Başkan Tuna, iftar öncesi de Mamaklılara hitaben bir konuşma yaptı.

BAŞKAN TUNA: “RAMAZAN AYI MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”       

       Konuşmasına sizlerle birlikte olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti tarif edemem diyerek başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Öncelikli olarak Ramazan’ı Şerif’in ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını birlik ve beraberliğimizi arttırmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim ” dedi.

“CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR”

        Konuşmasında 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Başbakan Tuna, bu seçimlerin sadece bir seçim olmadığını,  ülkemiz için bir varoluş mücadelesi, bekasıyla ilgili durum olduğunu kaydetti. 

          Ak Parti milletvekili aday adaylarına seslenen Başkan Tuna şunları söyledi:  “Henüz milletvekili  adaylarımız açıklanmadı. Kimin milletvekili adayı olacağı belli değil. Kim aday olursa olsun burada memleket meselesi var. Ülkemizin beka meselesi var. O yüzden herkesin canla başla çalışması gerekmektedir.  24 Haziran seçimlerine böyle bakmamız gerekmektedir. Dışarıdan huzurumuzu bozmaya çalışan hainlere verilecek en güzel cevap,  24 Haziran akşamı sandıkların dolup taşmasıdır.”

         Seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek başına seçilmesinin yetmeyeceğine de dikkat çeken Başkan Tuna,  “Parlamentoda da güçlü bir meclis desteği olması lazım. Cumhurbaşkanımızın icraatları yapabilmesi için güçlü parlamento desteğine ihtiyaç vardır” dedi.

 

“DIŞ GÜÇLER ERKEN SEÇİMİ İSTEMEDİ”

 

           Erken seçim kararının alınmasının ardından başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere Avrupa ülkelerinden ‘neden erken seçim yapıyorsunuz?’  diye tepkiler geldiğini hatırlatan Başkan Tuna, “Size ne? Bu bizim iç meselemiz bizim, memleketimizin konusu.  Çünkü hesapları tutmadı. Seçimler bir buçuk yıl sonra yapılsaydı,  sıkıntılar çıkaracaklardı tabi.   Seçimler erkene alınınca bunların hesapları tutmadı. Ama şimdi de ne yapıyorlar? Döviz ve faizlerle uğraşıyorlar. Ama bir ay sonra her şey bitmiş olacak derslerini almış olacaklar” diye konuştu. 


          Seçimlerden sonra daha müreffeh bir Türkiye de yaşama temennisinde bulunan Başkan Tuna, “Bizi bir araya getiren Mamak Belediye Başkanımız Sayın Mesut Akgül’e teşekkür ediyorum.  İftar sofrasında yapılan dualar çok kıymetli olur, hepinizi dua etmeye davet ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07