BAŞKAN SARUHAN YAĞMUR`DAN ``RAMAZAN BAYRAMI`` MESAJI

Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Adana Kasaplar Tavuk Balık Eti Şarkütericiler Odası Başkanı Saruhan Yağmur, bütün hemşehrilerinin ve İslam aleminin bayramını kutladı. Yağmur, ?Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, milletimizin kardeşçe kuca

Gündem 1.06.2019 12:29:44 0
BAŞKAN SARUHAN YAĞMUR`DAN ``RAMAZAN BAYRAMI`` MESAJI

Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Adana Kasaplar Tavuk Balık Eti Şarkütericiler Odası Başkanı Saruhan Yağmur, bütün hemşehrilerinin ve İslam aleminin bayramını kutladı. Yağmur, “Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, milletimizin kardeşçe kucaklaştığı günlerdir”dedi.

 

Ramazan bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.  Ramazan bayramının kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günler olduğunu belirten Başkan Saruhan Yağmur , “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir” dedi.

 

TÜM MİLLETİMİZİN ORTAK MUTLULUĞU

 

Hoşgörü ve sevgi ile bu bayramı da milletçe kenetlenerek kutlayacaklarını belirten Başkan Yağmur , mesajının devamında şöyle konuştu; “Milletçe ortak mutluluğumuz ve sevincimizin en üst noktalara çıktığı, rahmet dolu günlerin yaşandığı Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferinde bulunmanın hazzını yaşıyoruz. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan Bayramında, halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

 

EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM

 

Başkan Saruhan Yağmur , “Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyor Müslüman kardeşlerimize yapılan zulüm ve eziyetlerin katliamların, zulümlerin son bulması ümidini taşıyarak Ramazan Bayramı’nın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” İfadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40