BAŞKAN SADULLAH GÜNEŞ;``ÜYELERİMİZİN HAK VE HUKUKUNU KORUMAYI HEDEFLİYORUZ``

Diyanet Birlik-Sen Midyat ilçe başkanlığına getirilen S.Sadullah Güneş; ``Sendikal faaliyetlerde yaşanan ve yaşatılan yanlışlardan ibret alarak çalışmanın toplum hayatındaki rolü ve değerlerini dikkate alarak Üyelerimizin hak ve hukukunu korumayı hedefl

Mardin 2.06.2020 20:03:41 0
BAŞKAN SADULLAH GÜNEŞ;``ÜYELERİMİZİN HAK VE HUKUKUNU KORUMAYI HEDEFLİYORUZ``

Diyanet Birlik-Sen  Midyat ilçe başkanlığına getirilen S.Sadullah Güneş;  ''Sendikal faaliyetlerde yaşanan ve yaşatılan yanlışlardan ibret alarak çalışmanın toplum hayatındaki rolü ve değerlerini dikkate alarak Üyelerimizin hak ve hukukunu korumayı hedefliyoruz..''Dedi.

 

Diyanet Birlik-Sen Mardin ve İlçelerinde teşkilatlanma çalışmalarının hızlandırdı. Midyat ilçe başkanlığı görevine getirilen S.Sadullah Güneş ten sonra Nusaybin İlçe Başkanlığı görevide Fahrettin Gözen’e verildi.

 

Midyat İlçe Başkanı S.Sadullah Güneş yaptığı yazılı  açıklama da Mardin İl Başkanı Alaaddin Sezer İl Başkanımızla birlikte kısa sürede Mardin’nin her yerinde Diyanet Birlik Sen farkındalığını hissettireceğiz. Milli ve manevi değerlerimizden taviz vermeden sendikal faaliyetlerde yaşanan ve yaşatılan sıkıntılara çözüm odaklı çalışmalarımızla sedece Diyanet Çalışanlarına Faydalı olmaya çalışacağız. Çünkü Diyanet Birlik Sen Siyasetin değil Diyanetin Sendikası olarak sadece Din görevlilerine ve Diyanet Çalışanlarına hizmet etmeyi şeref sayan bir anlayışın sahibi. siyasetten bağımsız hür bir sendikal çalışma esaslarını benimsemiş,üyelerimizin haklarını korumayı ilke kabul eden bir anlayış doğrultusunda sendikal mücadele vermeyi amaç ve hedef edindik. Hiç bir siyasi partinin arka ön ve yan bahçesi olmayan sadece Diyanet Çalışanlarının ve üyelerimizin hak ve hukukunu korumayı hedefleyen Diyanet Birlik Sen’e Mardin ve İlçelerinde görev yapan Din görevlisi arkadaşlarımı DAVET Ediyorum.

 

Nusaybin ilçe baskanlığına getirilen değerli dostum fahrettin başkanımı da tebrik ediyorum.''Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT 

 

 

 


26.3° / 15°
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,14
  • EURO

    34,74% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2488,08% 1,06
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71