BAŞKAN ÖZASLAN`DAN BONZAİ UYARISI

Ankara?nın en köklü Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Ankara Kulübü Derneği?nin Genel Başkanı Dr.Metin Özaslan okulların açılmasıyla beraber unutulan bonzai gerçeğine parmak bastı.

Türk Dünyasından Haberler 26.09.2015 19:27:26 0
BAŞKAN ÖZASLAN`DAN BONZAİ UYARISI

Ankara’nın en köklü Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Ankara Kulübü Derneği’nin Genel Başkanı Dr.Metin Özaslan okulların açılmasıyla beraber unutulan bonzai gerçeğine parmak bastı.

  Ülkemizde son yıllarda artış gösteren bonzai kullanımı en başta geleceğimiz olan çocuklarımızı tehdit ediyor diyen Özaslan, okulların açılmasıyla zehir tacirleri okulların çevresinde yerlerini alacaktır dedi ve ekledi  “okul önlerinde ve çevre cafelerde çocuklarımıza bonzai satmak isteyen zehir tacirlerine karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz”.

ÖĞRETMENLERE VE POLİSLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr.Metin Özaslan bonzai tehlikesine dikkat çekerken öğretmenlere ve polislere büyük görev düştüğünü belirterek şunları söyledi: Çocuklarımızın eğitiminden sorumlu öğretmenlerimiz ve güvenliğinden sorumlu polislerimize büyük görev düşüyor. Aileler çocuklarının sağlıklı bir eğitim almasını isterken çocuklarının zehir tacirlerinin kurbanı olmasından korkuyorlar. Eğitimcilerimiz ve güvenlik görevlilerimiz koordineli çalışarak bu zehir belasını çocuklarımızdan uzak tutabilir.

AİLELER DİKKATLİ OLMALI

     Uyuşturucu tüketiminin birçok ilimizde yayıldığına dikkat çeken Başkan Özaslan, “Türkiye’nin Başkenti Ankara olmak üzere ergenlik ve okul çağındaki çocuklarımız ve gençlerimiz bonzai ve benzeri zehirlerin kurbanı oluyor. Anne ve babalar çocuklarının hayatlarını iyi bilmeli ve en azından onların okul yaşamlarını takip etmeliler. Arkadaş ve çevre ortamına kanan gençlerimizin hayatları bizler için kıymetlidir. Unutulmamalıdır ki yitirdiğimiz sadece gençlerimiz değil geleceğimizdir”dedi.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04