Başkan Nilüfer Elik Yılmaz;?Halkımızla birlikte bu kenti temiz tutmalıyız?

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personellerle bir araya geldi Yılmaz, bir şehrin temizliğinin sadece temizlik görevlilerinin işi olmadığını ifade ederek, toplum olarak el birliğiyle halkla birli

Belediye Haberleri 3.05.2019 16:31:29 0
Başkan Nilüfer Elik Yılmaz;?Halkımızla birlikte bu kenti temiz tutmalıyız?

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personellerle bir araya geldi Yılmaz, bir şehrin temizliğinin sadece temizlik görevlilerinin işi olmadığını ifade ederek, toplum olarak el birliğiyle halkla birlikte kenti temiz tutabileceklerini söyledi.

 

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ve belediye meclis üyeleri, Kızıltepe Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan işçilerle Kızıltepe Belediyesi’nin temizlik şantiyesinde bir araya geldi. Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan  Yılmaz ve belediye meclis üyeleri, belediyenin işçileriyle görüştü. Burada konuşma yapan Kızıltepe Belediye Başkanı Yılmaz, “Bir şehrin temizliği sadece temizlik görevlilerinin yapacağı iş değildir. Bizler toplum olarak el birliğiyle içerisinde tüm insanlarımızla bu kenti temiz tutmalıyız. Her birey etrafını temiz tutarsa kentimiz de temiz kalır. Bir Şehrin can damarı temizliğidir. Şehirler yapıları gereği çok çabuk kirlenen, çevreyi ve çevre sağlığını etkileyen yerlerin başında gelir. İlçemizin estetiğine de önem vermeliyiz. Hizmet sunduğumuz her alanda mükemmel estetiği hedefleyen bir belediye olarak, zaman içinde oluşacak kirliliğin önüne geçebilmeliyiz. Yoğun kent yaşamı sonucunda oluşan kirliliğin, süratli ve etkin bir şekilde temizlenebilmesi için ana cadde ve geniş sokakları temizlemeliyiz. Bu konuda herhangi bir şikayet almamalıyız” dedi.

 

“Şehir; caddeleri, sokakları, parkları ve meydanlarıyla yaşar. Bize düşen bu yaşamı mükemmel kılmak” diyen Eşbaşkan Yılmaz, cadde, sokak, park ve meydanların günlük çalışma programıyla her gün süpürülmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Yaptığınız işin ne olduğu değil, o işi nasıl yaptığınız önemlidir. Tüm çalışanlarımız, şehre en büyük hizmeti her sabah gülen yüzleriyle sunmalıdır. Her sabah insanları mutlulukla gülümsetecek temiz bir şehri, gülen yüzlerle yaratabilmeliyiz. Kentin temizlik faaliyetlerini en yeni ekipmanlarla ve çevrede yaşayanlara en ufak bir rahatsızlık vermeyecek şekilde gerçekleştirmeliyiz” diye konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Yılmaz, belediye işçileriyle tek tek selamlaştıktan sonra belediyenin temizlik şantiye alanından ayrıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00