BAŞKAN İDRİS DEMİR`DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kızıltepe Toplumsal Dayanışma Derneği Başkan yardımcısı İdris Demir Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam aleminin ve Mardinli Hemşehrilerinin Kurban Bayramını kutladı

Mardin 31.08.2017 22:29:55 0
BAŞKAN İDRİS DEMİR`DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kızıltepe   Toplumsal  Dayanışma Derneği Başkan yardımcısı İdris Demir Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam aleminin ve Mardinli Hemşehrilerinin Kurban Bayramını kutladı.

 

Mesajında, dini bayramların insanları birbirlerine daha çok yakınlaştırdığını, kardeşlik ve barış duygularını artırdığını ifade eden  Kızıltepe  Toplumsal  Dayanışma Derneği Başkan yardımcısı İdris Demir;

 

“Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz.

 

Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyoruz.Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın en değerli anlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya ve insanlığa mutluluk getirmesini temenni ediyorum’ dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49