BAŞKAN GÖKÇEK:``GÖREVİMİN BAŞINDAYIM``

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyada kendisinin görevden alındığına dönük iddialara ve Sanatçı Sıla?nın Ankara?daki konseri iptal edildiğinin ?yalan? olduğuna yönelik haberlere cevap verdi

12.08.2016 19:50:14 0
BAŞKAN  GÖKÇEK:``GÖREVİMİN BAŞINDAYIM``

.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyada kendisinin görevden alındığına dönük iddialara ve Sanatçı Sıla’nın Ankara’daki konseri iptal edildiğinin ‘yalan’ olduğuna yönelik haberlere cevap verdi.

         Twitter’da kendisiyle ilgili ‘görevden alındı’şeklindeki iddialara,“Türkiye'ye başbakanlık düşüyle yanan birisinin, taraftarlarına 'Gökçek görevden alınıyor'diye tweet attırması çok komik” diye karşılık veren Başkan Gökçek, “Yerimdeyim ve Paralel'le mücadeleye olanca hızımla devam ediyorum... Üzüldünüz mü sazanlar?” dedi.

-“AÇIKLAMAYI BANA PANORA'NIN SAHİBİ GÖNDERDİ”

         Yenikapı’da geçen hafta sonu düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nin şov olduğunailişkin sözlerinden dolayı konserleri iptal edilen sanatçı Sıla’nın Ankara’daki konserinin de bu gerekçeyle iptal edildiğini Twitter’dan duyuran Başkan Gökçek’in bu sözlerinin'yalan' olduğu, bazı internet sitelerinde yer aldı.

         Bunun üzerine Başkan Gökçek, konserin iptal edildiğine yönelik kendisine gönderilen belgeyi paylaşarak, “Sıla,Panora’dan kovuldu. Ben de aşağıdaki bildiriyi attım. Bu kez benim yalan söylediğimi kasteden tweet'ler atıldı” dedi. Hakkında çıkan haberleri takipçileriyle paylaşan Başkan Gökçek, şu tweet'leriattı:

         - “Birgün de bizi yalanladı. Üstelik sahte belge dedi. Ne kadar sol site varsa, malbulmuş mağribi gibi saldırıya geçti.Halbuki açıklamayı bana Panora'nın sahibi olan birisi göndermişti. Bunlar müşteri küstürmemek amacıyla sitelerine bir başka yazı koymuşlar. Telefonla aradım ve beni yalancı konumuna sokuyorsunuz. Lütfen bana attığınız tweet'i sitenize koyun ve gerçek anlaşılsın dedim.Hemen düzelttiler ve aşağıdaki açıklamayı sitelerine koydular.

         - Şimdi bu manşetleri atanlar benden açıkça özür mü dileyecek, yoksa görmezleri mi oynayacaklar? Merakla bekliyorum.Tabii rezil olmak, halkın karşısında iki paralık olmak, şapa oturmak, çok kötü. Şu anda kepaze olan bu medya mensuplarına acıyorum.Ya mal bulmuş mağribi gibi yalan haberlerin üzerine giden ve yorumlayan saftiriklere ne demeli?Twitalemi... Benden yalan haber sadır olmaz... Sazan gruplarına çağrımdır. Bir daha sazanlık yapıp rezil olmayın...”

teweet_2.png

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19