BAŞKAN ERİ, ;`BAYRAMI VATANDAŞLARIMIZLA BERABER GEÇİRDİK`

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, ?Huzur kenti Mardin?de halkımızla beraber olmak, onlarla kaynaşmak, bayramlarını tebrik etmek her yönden bizlere mutluluk veriyor?.

25.08.2018 11:32:02 0
 BAŞKAN  ERİ, ;`BAYRAMI VATANDAŞLARIMIZLA BERABER GEÇİRDİK`

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Huzur kenti Mardin’de halkımızla beraber olmak, onlarla kaynaşmak, bayramlarını tebrik etmek her yönden bizlere mutluluk veriyor”.

 

Kadim Şehir Mardin’in her köşesinin insana huzur verdiğini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Mardin dinleri ve dilleri içinde barındıran ve eşsiz yapısıyla gönül dünyamıza hitap eden muazzam bir şehirdir. Böyle bir şehrin insanı da muhakkak sevecen olur, cana yakın olur. AK Parti olarak bizler Mübarek Kurban Bayramı’nın dört gününü de vatandaşlarımızın bayramını tebrik ederek, bu güzel günlerin sevinçlerini kendileriyle paylaşarak geçirdik. Mardin huzur ve barışın kenti olma yolunda çok mesafe kat etti. Mardin iç ve dış hiçbir mihraka mahal vermeyerek dik duruşunu, mütevaziliğini her zaman korudu. Bu konuda tüm hemşerilerime teşekkürü bir borç biliyorum”.

 

İl Başkanı Nihat Eri, “Kurban Bayramı süreci boyunca teşkilatlarımızla beraber vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık. Hasta olanlara acil şifalar diledik, acısı olanlara taziyelerimizi bildirdik, vatandaşımızı mutlu gününde yalnız bırakmayarak mutluluğunu paylaştık. Partimizin kapılarını daima açık tutarak konu ne olursa olsun sıkıntısı olanlara yardım elimizi uzatmaya çalıştık. En güzeli de AK Partimizin şefkat elini, icraat elini sürekli vatandaşımızın yanında htirdik. Bu duyguları yaşamak ve yaşattırmak bizlere yeter”.

 

İl Başkanı Eri, “ Her köşesinde gülen simalara rastladığımız tarih şehri Mardin’in birlik ve beraberliğine bir kez daha şahit olmak, önümüzdeki güzel günlerin habercisi niteliğindedir. Halkımızın bu kararlı tutumu inşallah yerelde Mardin’i, genelde tüm Türkiye’yi daha huzurlu, daha güçlü bir konuma ulaşmasına vesile olacaktır. Bizler yerel seçimlerde halkımıza sarsılmaz bir şekilde güveniyoruz. Yapacağımız yerinde çalışmalarla ve vatandaşımızın da desteğiyle ülkemizin refah düzeyinin daha da yükselmesine vesile olacak 2019 yerel seçimlerini alnımızın akıyla ve başarıyla atlatacağımıza inanıyorum”.

 

Kurban Bayramını Mardin dışında geçiren vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunan İl Başkanı Nihat Eri, “Bayram yolculuğuna çıkan vatandaşlarımızın, çocuklarına, anne babalarına ve yakınlarına sağ salim ulaşmaları en büyük temennimizdir. Bu nedenle hemşerilerimden ricam bayram dönüşünde trafik kurallarına uymaları ve acele etmemeleridir. Çünkü sizlerin canına ya da malına en ufak bir zararın gelmesi bizleri derinden üzer”.Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90