BAŞKAN ERİ, ;``AK PARTİMİZİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ``

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanlığı Cumartesi günü Ankara Spor Salonu?nda gerçekleştirilecek olan 5?inci olağan Kongre?ye iki otobüsle katılacak.

Mardin 2.08.2018 13:02:39 0
BAŞKAN ERİ, ;``AK PARTİMİZİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ``

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanlığı Cumartesi günü Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan 5’inci olağan Kongre’ye iki otobüsle katılacak.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri Konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamalarda, “AK Parti Kadın Kolları 81 ilde yapmış olduğu yereldeki kongrelerle yönetimleri daha taze, daha dinamik hale getirdi. Şimdi sıra işin final kısmına geldi. Cumartesi günü yapılacak olan kongreye inşallah iki otobüsle katılım sağlayarak, AK Partimizin gücüne güç katacağız. Arkadaşlarımız tüm hazırlıklarını tamamladılar. Allah’ın izniyle en kısa zamanda yola çıkarak kongremizi tamamlayarak Mardin’e geri döneceğiz. Mardin olmak üzere AK Parti’nin yapmış olduğu tüm kongreler büyük bir teveccühle tamamlanmıştır. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi’nde de tüm zamanların en büyük katılımını ve coşkusunu bekliyoruz”.

 

Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi’ne yaklaşık 100 kişilik bir ekiple katılacaklarını belirten AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz kongrenin büyük bir coşkuyla geçeceğini temenni ediyorum. Türkiye’nin 81 ilinden katılacak olan arkadaşlarımız ile kongre coşkusunu yaşamış olacağız. ‘Güçlü Kadın Güçlü Türkiye’ sloganıyla gerçekleştireceğimiz kongrede, kadının ülkemize ve geleceğe yönelik yapmış olduğu güçlü katkıyı bir kez daha gözler önüne sermiş olacağız. Ben şimdi den Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongrenin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum”.


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04