BAŞKAN ERDEM?DEN KURUMSAL BAĞIŞÇILARA ÇAĞRI

Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem ?Kurumsal Bağışçı? olmak isteyen kurum ve kuruluşlara seslendi. Ulusal ve uluslararası alanda çalışmalarını sürdüren Türk Kızılayı`nın bağışlarla ayakta durabildiğine dikkat çeken Erdem, kan bağışının önemine

21.11.2016 11:27:48 0
BAŞKAN ERDEM?DEN KURUMSAL BAĞIŞÇILARA ÇAĞRI

Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem ‘Kurumsal Bağışçı’ olmak isteyen kurum ve kuruluşlara seslendi. Ulusal ve uluslararası alanda çalışmalarını sürdüren Türk Kızılayı'nın bağışlarla ayakta durabildiğine dikkat çeken Erdem, kan bağışının önemine dikkat çekti.

 

Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem kurum ve kuruluşlara seslenerek kan bağışı çağrısında bulundu. Kızılayın Kurumsal Bağışçılara büyük önem verdiğini söyleyen Başkan Erdem, “Türk Kızılayı Ulusal ve uluslararası alanda çalışmalarını sürdürmekte. Sosyal yardım faaliyetleri ve ilk yardım eğitimlerinin yanı sıra kan ve kök hücre bağışı konusunda yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu bağlamda bireysel bağışçıların yanı sıra kurum ve kuruluşların da desteğine ihtiyacımız var. Ben vatandaşlarımızı, kamu kurum ve kuruluşlarını kök ve kan bağışı kampanyasına destek vermeye çağırıyorum” dedi.

 

KAN BAĞIŞINA DAVET

 

Kan stoklarında sıkıntı yaşanmaması, hastaların ve yakınlarının mağdur olmaması için toplum olarak kan bağışlamaya duyarlı olmamız gerektiğine de dikkat çeken Başkan Erdem, “Duyarlı her vatandaşımızı kan bağışına davet ediyoruz. Bağışta bulunan her vatandaşımız için Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile yürütülen projemiz kapsamında bir fidan dikiliyor. Bu sayede hem bir insan hayatı kurtuluyor hem de ülkemiz daha yeşil hale geliyor. Milletimizi ortak bilinçle yapılan bu iyilik hareketine destek vermeye davet ediyoruz. Savaşta, barışta, doğal afette, her şartta milletinin yanında olan Kızılay ancak ve ancak onların desteği ile ayakta duracaktır” şeklinde konuştu.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04