BAŞKAN ERCAN ABDÜSSELAM CAMİİ?NİN TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Şeyh Edebali Camii?nde Cuma namazını kıldı. Çıkışta yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaşan Ercan, vatandaşlarla tek tek sohbet etti.

18.11.2017 09:11:12 0
BAŞKAN ERCAN ABDÜSSELAM CAMİİ?NİN  TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Şeyh Edebali Camii’nde Cuma namazını kıldı. Çıkışta yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaşan Ercan, vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Cuma namazının ardından Başkan Ercan, Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki Abdüsselam Camii’nin temel atma törenine katıldı.

 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, cuma namazını kılmak için Şeyh Edebali Camii’ne gitti. Burada namazını kılan Başkan Ercan’a camii çıkışında vatandaşın ilgisi yoğundu. Herkesle tek tek tokalaşan Ercan, tebrikleri kabul etti. Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlerin ricasını kırmayan Başkan Ercan, vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

 

ABDÜSSELAM CAMİİ’NİN TEMELİ ATILDI

 

Başkan Ercan, Cuma namazının ardından Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki Abdüsselam Camii’nin temel atma törenine katıldı. Burada da vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Ercan“Bugün, Mustafa Kemal Mahallemizde Abdüsselam Camii’mizin temelini attık. İnşallah camimiz en kısa sürede tamamlanır. Bizler Sincanımıza ve Sincanlı dostlarımıza hizmet için buradayız. Elimizden gelen ne varsa ilçemizin gelişmesi için yapmaya çalışacağız. Camii’mizin Sincanımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Başkan Ercan’ın konuşmasının ardından dualarla Abdüsselam Camii’nin temeli atıldı. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00