Başkan Dündar;``Birlik ve Beraberlik Yardımlaşmadan Geçer``

AK Parti Mardin İl Başkanlığı ile genel merkez tarafından kardeş teşkilat ilan edilen AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı arasında ?Gönül Köprüsü Projesi? kapsamında düzenlenen yardım kampanyasına halkımız büyük ilgi gösterdi.

Mardin 9.09.2016 17:33:06 0
Başkan Dündar;``Birlik ve Beraberlik Yardımlaşmadan Geçer``

AK Parti Mardin İl Başkanlığı ile genel merkez tarafından kardeş teşkilat ilan edilen AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı arasında “Gönül Köprüsü Projesi” kapsamında düzenlenen yardım kampanyasına halkımız büyük ilgi gösterdi.

 

Kurulduğu günden beri halkın dertlerine derman olan, her türlü ihtiyaçlarını ne olursa olsun karşılamayı taahhüt edine AK Parti, yardım kampanyalarına bir yenisini daha ekledi

.

Genel merkez tarafından kardeş teşkilat ilan edilen AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı Mardin’e yapmış olduğu ziyarette yanlarında getirmiş oldukları giyim, gıda ve temizlik gibi temel ihtiyaç malzemeleri AK Parti Mardin Teşkilatı tarafından kurban bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

 

Temel amacının ülke ve insanlık adına en güzelini inşa etmek olan AK Parti’nin her zaman halkın yanında yer aldığını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “AK Parti halkımızın sorunlarını temelden çözme noktasında elinden gelen her çabayı sarfetmektedir. Hükümetimiz özellikle bölgemizde cereyan eden terör mağduru insanlara şefkat elini sonuna kadar açmıştır. Onların mağdur olmamaları ya da herhangi bir sebepten dolayı mağduriyete maruz kalanlara çözüm noktasında her türlü desteği eksik etmemektedir”.  

 

Dündar, “Birlik ve beraberliğin yardımlaşmadan geçtiğini hepimiz biliyoruz. Bizlerde birliğimizi pekiştirmek ve ihtiyaç sahiplerine gerekli özeni göstermek amacıyla halkımızın ihtiyaçlarına göre sürekli yardım kampanyaları düzenliyoruz. Bu yardımlar gıda, giyim, temizlik gibi vatandaşların bir nebzede sıkıntılarını giderecek yardımlardır.  Kurban bayramı öncesi tüm yardımlarımızı dağıttık. Bu şekilde vatandaşlarımız bayrama daha rahat bir şekilde girebilecekler”.

 

Dündar,  ”6000 adet BİM kartı, 2000 adet giyim çeki, çeşitli dallarda birincilik kazan öğrencilere 250 adet bisiklet ve çok sayıda temizlik ve gıda kolileri dağıttık. Bundan sonraki süreçte de yardımlarımız devam edecektir”.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04