BAŞKAN DEMİR:`` GAYEMİZ GELECEK NESİLLERE GÜZEL BİR YEŞİLLİ BIRAKMAK``

Mardin`in Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir Yeşilli Belediyesi olarak çalışma seferberliği içerisinde olduklarını belirterek,gayelerinin gelecek nesillere Yeşil ve yaşanır bir ilçe bırakmak olduğunu söyledi.

Mardin 21.11.2016 12:21:22 0
BAŞKAN DEMİR:`` GAYEMİZ GELECEK NESİLLERE GÜZEL BİR YEŞİLLİ  BIRAKMAK``

Mardin'in Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir Yeşilli Belediyesi olarak çalışma seferberliği içerisinde olduklarını belirterek,gayelerinin gelecek nesillere Yeşil ve yaşanır bir ilçe bırakmak olduğunu söyledi.

 

Yeşilli Belediyesinin başarılı Belediye Başkanı Hayrettin Demir açıklamasında şu iifadeelere yer verdi:

 

''GAYEMİZ GELECEK NESİLLERE GÜZEL BİR YEŞİLLİ ,YAŞAM VE HUZURUN YAŞANACAĞI BİR YEŞİLLİ 
ÖNÜMÜZDEKİ AYLAR YEŞİLLİ İÇİN BİR MİLAT OLACAK YEŞİLLİ BİR ÖMERLİ'NİN BİR KABALANIN VE BİR MARDİNİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK.

 

Hedef ve projelerimiz mutlak ve muhakkak surette sonuca ve başarıya varacaktır .sıraya koyduğumuz Şehircilik projelerimizi faal hale getirmek için devletin bütün kurumlarının kapısını çalıyoruz.

 

Kentsel dönüşümü Yeşilli'ye uygulanmaya başladığı zaman şehrin portresi bir cazibe ve tercih edilir bir yaşam merkezi olacak halkımıza vaad ettiğimiz tüm hazırlıkları saha döküyoruz bu süreçte halkımızdan zaman zaman ayrı düştük bir arada olamadık fakat bilinmelidirki tüm mesaimizi Yeşillinin geleceğini kurmaya uyarladık .

 

ben bazı kesimlerin dedikodu üreten ve sanal sayfalarda karalama yapanlara kulak tıkadım her ne pahasına olursa olsun devletin imkanları ve kanunları icra olunacak bu süreçte kimse hedef ettiğimiz hizmet yolumuzu kesmeye yeltenmezsin .

 

Ben bu haftalardan sonra mesaimin çoğunu büyük projelerin biran evvel hayata geçmesi için yoğun tempoda olacağım kimse bizi ufak tefek emelleri uğruna meşgul Edib bizden kırılmasın bu uğurda kaybedecek zamanımız yok
bizler Yaşanır ve tercih edilen bir Yeşilli için var olmaya devam edeceğiz''Dedi

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN/YEŞİ,LLİ


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07