BAŞKAN ÇAKARDAN BAYRAM MESAJI

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar Ramazan Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

Mardin 16.07.2015 10:17:41 0
BAŞKAN ÇAKARDAN BAYRAM MESAJI

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar Ramazan Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı

Çakar Mesajında şunları söyledi:

''Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Halkların barış, özgürlük ve mutluluk içinde yaşayacağı, savaş ve açlığın olmayacağı, doğa ve insan kıyımlarının son bulduğu, Katliamların son bulacağı bayramların özgür kardeşçe yaşanmasını temenni ediyoruz.

Ne yazık ki son dönemlerde yanı başımızda  Irak Suriye’ Şengal Rojava  KOBANE  de oluşan, olayla bizleri derinden üzüyor..

Kürt sorununa çözüm Barış süreci müzakerelerin yavaşlanması  Seçimlerde çıkan sonucun hala tartışılması kurulmayan hükümet  halk içinde endişe ile bakılıyor temennimiz arzumuz isteğimiz dualarımız  Yüce Allah’tan bu bu belirtsızlığın  müzakere ve diyalogla sağlanması savaşın Barış’a dönüşmesini istiyoruz

Ne ezilenin olduğu ne de ezenin olduğu, insanca, kardeşçe yaşanması hakça bir düzenin hayat bulduğu bayramlar dileğimizdir.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle,

Ramazan Bayramınız kutlu olsun!''Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSU*MARDİN

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00