BAŞKAN BODUR`DAN ``KURBAN BAYRAMI``MESAJI

İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur,Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

11.09.2016 23:05:17 0
BAŞKAN BODUR`DAN ``KURBAN BAYRAMI``MESAJI

 İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur,Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

 

Başkan Bodur mesajında, “

 

Mübarek Kurban Bayramına ulaşmanın sevincini tüm hemşerileriyle yaşadıklarını söyledi. Başkan Bodur, “Bayramlar berekettir,umuttur, özlemdir.Sevdikleriniz hep sizlerle olsun. Mübarek Kurban Bayramınız kutlu olsun.” dedi.

 

İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı  Bodur  yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan biri olan mübarek Kurban Bayramına ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduğunu ifade etti 

 

Başkan Bodur “Daha nice bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberlik günleridir. Ayrıca örf ve adetlerin uygulandığı, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği önemli müstesna günlerdir.

 

Bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Bu vesileyle tüm Mardinli hemşerilerimizin mübarek Kurban  Bayramını kutlar, bayramın size ve ailenize bolluk, bereket, sağlık, İslam Âlemi ve Yüce Türk Milleti’ne barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

 
 
 

26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00