BAŞKAN BODUR`DAN BEŞİKTAŞ SALDIRISI AÇIKLAMASI

Bahçelievler Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur, İstanbul`da Beşiktaş`ta meydana gelen terör saldırısı ile ilgili, "Terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz." dedi.

11.12.2016 11:57:22 0
BAŞKAN BODUR`DAN BEŞİKTAŞ SALDIRISI AÇIKLAMASI

Bahçelievler Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur, İstanbul'da  Beşiktaş'ta  meydana gelen  terör saldırısı ile ilgili, "Terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz." dedi. 

 

İstanbul Bahçelievler Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur  yayımladığı yazılı açıklamada, İstanbul'daki saldırıyı, "Türk devletinin bekasına, Türk milletinin geleceğine ve ülkenin bütünlüğüne yönelik hain saldırıların bir yenisi" olarak niteledi.

Saldırının hedefinin yine güvenlik kuvvetleri olduğunun anlaşıldığını kaydeden Bodur ,  "Amaçları toplumsal bütünlüğünümüzü, birliğimizi, dayanışmamızı tahrip etmek olan bu hainlerin tuzağına düşmeyeceğiz" ifadesini kullandı.

 

Ahmet Fuat Bodur , açıklamasında şunları kaydetti:

 

Terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz. Mücadeleden vazgeçmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz. Milletimizin benzer terör saldırılarında ortaya koyduğu dayanışma, birlik ve beraberlik anlayışını devam ettireceğine inanıyoruz.

 

Ülkemize yönelik içerde ve dışarda tezgahlanan tuzakları her zaman olduğu gibi yine boşa çıkaracağız. Hain saldırıyı bir kez daha kınıyor, sorumluların biran önce yakalanarak gerekli cezaya çarptırılmasını temenni ediyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyor, yakınlarına ve milletimize geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz.''Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

ÖZEL HABER

 

26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00