BAŞKAN BODUR`DAN`BARIŞ PINARI HAREKATI`NA DESTEK

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur `Barış Pınarı Operasyonu` ile ilgili yaptığı değerlendirmede, `Barış Pınarı Harekatı`na katılan tüm kahraman Mehmetçiğe ve harekata destek veren unsurlara başarı dilediğini söyledi.

Mardin 11.10.2019 10:39:04 0
BAŞKAN BODUR`DAN`BARIŞ PINARI HAREKATI`NA DESTEK

 

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği  Başkanı Ahmet Fuat Bodur 'Barış Pınarı Operasyonu' ile ilgili yaptığı değerlendirmede, 'Barış Pınarı Harekatı'na katılan tüm kahraman Mehmetçiğe ve harekata destek veren unsurlara başarı  dilediğini söyledi.

 

 

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği  Başkanı Ahmet Fuat Bodur  'Barış Pınarı Operasyonu' ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Barış Pınarı Harekatı'na katılan tüm kahraman Mehmetçiğe ve harekata destek veren unsurlara mbaşarı dileğinde bulundu.

 

Fırat'ın doğusunda bulunan terör örgütlerine yönelik düzenlenen 'Barış Pınarı Harekatı'nın fiili olarak başlamasının ardından yazılı basın açıklaması yapan  Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği  Başkanı Ahmet Fuat Bodur , operasyona katılan kahraman Türk ordusuna muvaffakiyetler diledi.

 

Başkan Bodur , "Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizdeki barış ve selametin temini için başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na katılan kahraman Mehmetçiklerimizin her birine ve harekata destek veren tüm unsurlarımıza başarılar  diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

 

 


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00