BAŞKAN BODUR`DAN ``3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ`` MESAJI

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur,3 Aralık Dünya Engelliler günü dolasıyla mesaj yayınladı.

2.12.2019 17:30:30 0
BAŞKAN BODUR`DAN  ``3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ`` MESAJI

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği  Başkanı Ahmet Fuat Bodur,3 Aralık Dünya Engelliler günü dolasıyla mesaj yayınladı. 

 

Başkan Ahmet Fuat Bodur,mesajında engelliler gününün, engellilik konusundaki toplumsal bilincin artmasına ve engellilerin yaşam standartlarının gelişmesine katkı sağlayacak önemli bir gün olarak ilan edildiği hatırlattı.

 

         Başkan Bodur,Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir,

 

Dünya Engelliler Günü, insanlığımız adına daha fazla düşünmemiz ve insani duygularımızı en fazla hissetmemiz gereken günlerden biridir. Engelli vatandaşlarımızın meslek edinip üretken hale getirilmesi, sağlık, eğitim, ulaşım ve rehabilitasyon başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanması suretiyle, kendi kendilerine yetebilen bireyler haline gelebilmeleri ve toplumsal hayata katılımlarını sağlamak adına üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz.  Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek, tüm hizmet ve haklardan eşit bir biçimde yararlanmalarını sağlamak, insanlık borcumuzun yanı sıra, medeni toplum ve devlet olmanın da en önemli gereklerindendir. Bu vesileyle herkesi engelli vatandaşlarımıza saygılı olmaya çağırıyor, engellerin bir engel teşkil etmediğini belirtmek istiyorum. Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır.”dedi

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

 

 


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% 0,05
  • EURO

    34,76% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2440,55% 0,35
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00