Başkan Aydın, İçişleri Bakanı Soylu?nun toplantısına katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri, Trabzon İl ve İlçe teşkilatları, belediye başkanlarına içişleri bakanlığında verdiği kahvaltılı toplantısına, Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı ibrahim Aydın?da katı

2.08.2018 14:29:22 0
Başkan Aydın, İçişleri Bakanı Soylu?nun toplantısına katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri, Trabzon İl ve İlçe  teşkilatları, belediye başkanlarına içişleri bakanlığında verdiği kahvaltılı toplantısına, Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı ibrahim Aydın’da katıldı.

Toplantıya katılım sağladığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Aydın, Toplantı sonrası İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile bir süre görüşme fırsatını bulduğunu aktardı. Görüşme için kendisine böyle bir imkan tanıdığı için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çok teşekkür ettiğini belirten Aydın şöyle konuşu: “Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı olarak Ankara’da yapılan kahvaltı programına katıldım

Burda bulunmaktan dolayı çok memnun oldum. Bizler Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği olarak kardeşlik programları kardeşlik projeleri kapsamında birçok faaliyette bulunduk. Yaklaşık bir hafta önce bir çanakkale gezisi oldu çok verimli geçti. İnsanların birbiryle kaynaşması kardeişane duygular içinde olması bizleri sevindiriyor. Daha önce Trabzon’a geziler düzenledik. Trabzonlu kardeşlerimiz Mardin’e geldi. Kızıltepe’de hamsi festivali düzenlendi. İnşallah bizde Trabzon’da bulgur festivali düzenleyeceğiz. Amacımız Tüm ülkemizde birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmektir. 

Bu konuda bizlere destek veren başta içişleri bakanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” içişleri Bakanlığı Kardeşlik Proje Koordinatörü Ahmet Külekçi ile Ankara’da Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Aydın şunları söyledi: “Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç beni Ortahisar Belediye teşkilatına görmek istediğini ifade etti. Bu davetten dolayı Ortahisar Belediye başkanına teşekkür ediyorum. Teşkilatta yer almak beni mutlu etti ve bu bana büyük bir onur verdi.” Başkan Aydın, “Biz Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği olarak bundan sonra da Trabzonda olsun başka illerimizde olsun bü tür kardeşlik projelerine devam edeceğiz. Bu konuda bizlere desteklelerini esirgemeyen başta içişleri bakanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90