BAŞKAN AMCALARINDAN ELMADAĞ`A YENİ ANA SINIFI

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, ziyaret ettiği Gümüşpala İlkokulu ziyareti sırasında, Okulun bahçesinde bağımsız bir ana sınıfının yapılacağı konusunda açıklama yaptı.

11.11.2015 10:15:24 0
BAŞKAN AMCALARINDAN  ELMADAĞ`A YENİ ANA SINIFI

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, ziyaret ettiği Gümüşpala İlkokulu ziyareti sırasında, Okulun bahçesinde bağımsız bir ana sınıfının yapılacağı konusunda açıklama yaptı.

            Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’in, Gümüşpala İlkokulunu ziyaretinde, Okul Müdürü Kenan Karagöz tarafından okulun öncelikli ihtiyaçları, yapılan sunumda Başkan’a aktarıldı. Başkan Şahin tarafından yerinde yapılan incelemeler sonucu, okulun en öncelikli ihtiyacı belirlendi ve mevcut anasınıfının fiziki yetersizliği ve kapasitesi olarak ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle, okulun bahçesinde bağımsız bir ana sınıfının yapılmasının yerinde olacağına karar verildi.

Başkan Şahin’in talimatları doğrultusunda Belediye teknik personelleri tarafından yer tespiti ve gerekli incelemeler yapıldıktan sonra anasınıfının bedeli Belediyeden karşılanmak üzere inşaatına başlanıldı.

Başkan Şahin; inşaatı denetledi ve yerinde incelemelerde bulundu. Anasınıfı öğrencilerini ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Omaç, okul müdürü, öğretmenler, sınıf anneleri ve anasınıfı velileri tarafından sevinç ve teveccühle karşılanan Başkan Gazi Şahin, okulun sınıf anneleri ve anasınıfı velileri ile bir süre sohbet etti. İnşaatın yapımının tüm hızıyla devam etmekte olduğunu belirtti. Veliler de Başkan’a duyarlılığından ve her yönüyle eğitime verdiği destekden dolayı teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ELMADAĞ


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19