Başkan Akgül Mamaklı esnafı yalnız bırakmıyor

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ilçede işyeri açan esnafı özel günlerinde yalnız bırakmıyor. Akgül ilk olarak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi üzerinde hizmete giren Erkan Mandıra?nın açışlına katıldı. Akgül daha sonra Mamak Caddesi üzerinde buluna

Belediye Haberleri 27.12.2016 12:02:54 0
Başkan Akgül Mamaklı esnafı yalnız bırakmıyor

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ilçede işyeri açan esnafı özel günlerinde yalnız bırakmıyor. Akgül ilk olarak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi üzerinde hizmete giren Erkan Mandıra’nın açışlına katıldı. Akgül daha sonra Mamak Caddesi üzerinde bulunan Kahvetepe Cafe’nin açılışına katıldı. Açılış öncesinden konuşan Akgül, “Ülke olarak çok zor zamanlardan geçiyoruz. Ancak bizler; milletiyle, devletiyle, halkıyla, esnafıyla birlik içerisinde olacağız ve dik duracağız. Bu zor dönemi birlikte atlatacağız. Bu gün iki yeni iş yerinin açılışını gerçekleştirdik” dedi.

 

İlçemizde istihdam artıyor

 

Mamak’ta yaşanan dönüşümle birlikte ilçenin ekonomisinin de büyüdüğünü dile getiren Akgül, “Yeni açılan işyerleri aynı zamanda ilçemizde istihdama katkı sağlayacak. Esnaf, sanayici ve işadamları artık Mamak’ı tercih ediyor. Yeni açılan işyerlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Açılış programında Akgül’e Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Başkan Vekili Faruk Gültekin ve meclis üyeleri eşlik etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04