BAŞKAN AKGÜL MAMAK`TA MUTEAHHİT TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, Grup Başkan Vekili Faruk Gültekin ve İmar Müdürünün katıldığı toplantıda, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulunu kabul etti.

9.09.2016 08:56:24 0
BAŞKAN AKGÜL MAMAK`TA MUTEAHHİT TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, Grup Başkan Vekili Faruk Gültekin ve İmar Müdürünün katıldığı toplantıda, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulunu kabul etti.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Hamza Can, “Günlük işleyişten kaynaklanan karşılaştığımız sorunları Başkanımız Mesut Akgül'e bir bir ilettik. Yeni Mamak'ın mimarı Başkanımız Mesut Akgül tüm içtenliği ile bizlere karşılaşılan sorunların çözümünde yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Göreve geldiği günden itibaren yapıcı tavırları ile gönüllerde taht kuran Başkan Mesut Akgül, bu arada yapılan inşaatların imar mevzuatına uygun olarak yapılması konusunda azami ölçüde dikkat edilmesi gerektiği üzerinde durdu. Biz bu konuşmadan üzerimize düşen uyarıyı aldık” dedi.

“21. Yüzyıla Yakışan Binalar Yapıyoruz”

Mamak’ın Ankara’nın en hızlı dönüşen ve nüfus itibariyle en hızlı büyüyen ilçesi olduğunu, şehir merkezine 3-5 kilometreden başlaması sebebiyle ulaşım sorunu yaşanmadığını ifade eden Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Hamza Can, “Mamak’a 21. Yüzyıla yakışan binalar yapıyoruz. Şu anda Sincan-Kayaş Banliyö hattının yenilenmesiyle çalışmaları da başladı. Bu hattın modernize edilmesiyle birlikte Mamak’ın değeri daha da artacak, ulaşımda karşılaştığımız önemli bir sorun da çözülmüş olacak” şeklinde konuştu. Hamza Can açıklamalarında şu hususların üzerinde durdu:

“Zemin Etüdü Problemleri Çözülüyor”

“Mamak Belediye Başkanımız ile yaptığımız toplantıda zemin etüdünden başlayarak, yapı kullanma izin belgesinin alınmasına kadar geçen sürede ortaya çıkan sorunların çözümü noktasında önemli adımlar atıldı. Özellikle iskan konusunda bütün müteahhit arkadaşlarımıza yardımcı olunacak. Başkan Yardımcılarımız, İmar Müdürümüz ve meslektaşlarımızın katılacağı toplantıda sorunlarla ilgili olarak geniş çaplı bilgilendirme yapılacaktır.”

Başkan Akgül’ün Yaklaşımı Memnun Ediyor

Mamak’ın dönüşümü ve değişimi sürecinde Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün yapıcı yaklaşımlarının sorunların çözümünde etkili olduğunu kaydeden Hamza Can, “Gecekondularla dolu bir ilçe, kısa süre içerisinde Türkiye’nin en modern şehri haline geldiyse bunda en büyük katkı Sayın Mesut Akgül’ündür. Mamak’a yatırım yapan işadamları olarak bu tavrı hiçbir zaman suiistimal etmedik. Bundan sonra da şehrimizin sorunlarını çözmeye yönelik katkılar sunmaya devam edeceğiz” diyerek açıklamasını tamamladı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

 
 
 

28° / 15.3°
  • BIST 100

    10676,70%-1,07
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,87% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2418,60% 0,37
  • Ç. ALTIN

    3917,34% -0,59