BAŞKAN AKGÜL`E TAP`TAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Geri dönüşüm çalışmalarıyla tonlarca atığı çevreye zarar vermeden toplayan ve ekonomiye kazandıran Mamak Belediyesi?nin çalışmaları sivil toplum kuruluşları ve dernekler tarafından da taktirle karşılanıyor.

12.10.2015 11:28:42 0
BAŞKAN AKGÜL`E TAP`TAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Geri dönüşüm çalışmalarıyla tonlarca atığı çevreye zarar vermeden toplayan ve ekonomiye kazandıran Mamak Belediyesi’nin çalışmaları sivil toplum kuruluşları ve dernekler tarafından da taktirle karşılanıyor. Kısa adı TAP olan Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e; geri dönüşüm konusunda yaptığı özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette TAP İç Anadolu Bölge Sorumlusu Abdullah Ömür ve Ankara Proje Sorumlusu İsmail Cenk Erten bulundu. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Bir zamanlar çöplüğü ile anılan Mamak’ta gerçekleştirdiğimiz geri dönüşüm çalışmalarıyla birlikte tonlarca atık çevre kirliği oluşturmadan, doğaya zarar vermeden ekonomiye kazandırıyoruz. Bu manada çeşitli derneklerle iş birliği yaparak projeler geliştiriyor ve Mamak’ta uyguluyoruz” dedi.

Atık pilleri toplayarak çevreye zarar vermesini engelliyoruz

Ziyarette TAP İç Anadolu Bölge Sorumlusu Abdullah Ömür Mamak Belediyesi ile yaptıkları işbirliği çerçevesinde Mamak’ta birçok noktaya atık pil kutusu bıraktıklarını dile getirdi. Mamak Belediyesi ile büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını söyleyen Ömür: “Başkanım Mamak’ta topladığımız atık piller ile tonlarca toprağın kirlenmesinin de önüne geçmiş oluyoruz. Gösterdiğiniz özverili çalışmalardan dolayı başta şahsınız olmak üzere tüm Mamak Belediyesi personeline teşekkür ederim” dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04