BAŞKAN AKGÜL`DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,Ülkemizde yaşanan Terör olayları ve sonrasında gelişen olaylara dikkat çekerek,Vatandaşların tahrik ve Provokasyonlara kapılmamasını,sağduyu ile hareket etmelerini rica etti.

9.09.2015 15:40:17 0
BAŞKAN AKGÜL`DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,Ülkemizde yaşanan Terör olayları ve sonrasında gelişen olaylara dikkat çekerek,Vatandaşların tahrik ve Provokasyonlara kapılmamasını,sağduyu ile hareket  etmelerini rica etti.

Başjkan Mesut Akgül şunları söyledi:

''Son zamanlarda ülkemizde yaşanan terör saldırıları sonucu aldığımız şehit haberleriyle kan, gözyaşı ve derin yürek acısı yaşamaktayız. 1000 yıldır birlik, beraberlik ve barış içerisinde yaşamakta olan milletimizi karşı karşıya getirmek isteyen şer odakları, birçok hain eyleme başvurmaktadır. Doğacak şiddet ortamından medet umanlar, ülkemizin bütünlüğünü bozmaya gayret etmektedir. Bölücü, yıkıcı anlayıştan beslenen terör odaklarına fırsat vermeden yaşadığımız zor günlerin bitmesi, ülkemizin huzur ortamına geri dönmesi için terörle ve şer odaklarıyla etkin olarak mücadele eden güvenlik güçlerimize yardımcı olmak ve işlerini kolaylaştırmak siyasi görüşü ne olursa olsun hepimizin birincil görevi olmalıdır. Hepimizin kavga ve şiddet ortamını yaratacak hareketlerden uzak durması ve toplumumuzun her kesiminin sağ duyulu olması gerekmektedir. Birlik ve beraberliğimizin bozulmasına izin vermediğimiz hergün Cumhuriyetimizin temellerini sarsmak isteyen yıkıcı ve bölücü anlayışa verilecek en güzel cevap olacaktır. Vatandaşlarımızndan terörle mücadele sürecinde sağduyulu olmalarını ve metanetlerini muhafaza etmelerini, tahriklere ve provokasyonlara gelmemelerini önemle rica ediyorum.''Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04