BAŞKAN AKGÜL`DEN ,MAMAK BELEDİYE DSİ SPORA MOTİVASYON YEMEĞİ

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Türkiye Basketbol 1. Ligi?nde mücadele eden Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı yönetimi, teknik ekip ve sporcularına moral yemeği verdi.

Spor 27.11.2015 10:56:22 0
BAŞKAN AKGÜL`DEN ,MAMAK BELEDİYE DSİ SPORA MOTİVASYON YEMEĞİ

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı yönetimi, teknik ekip ve sporcularına moral yemeği verdi. Abidinpaşa Lale Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Akgül’ün yanı sıra DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Ömer Özdemir, Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Demir, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, DSİ bölge müdürleri, idari menajerler ve sporcular katıldı. Takımın son oynadığı maçlarda aldığı üst üste galibiyetin ardından genç ve tecrübeli kadro ile beraber takımın bu sezon süper lige çıkmasını umut ettiklerini kaydeden Akgül, “Basketbol takımımız ilçemizi spor anlamında daha da ileriye taşımanın yanında, diğer belediyelere de sportif açıdan örnek ve model olmuştur. Takımın başarısı her geçen gün artarken, Mamak artık sporda bir marka oldu” dedi.

Ankara’nın tek basketbol takımına destek verin

Basketbolculara duyduğu güveni yemekle birlikte bir kez daha yineleyen Akgül, takımın bu yıl yapacağı müsabakalarda başarılı olacağına inandıklarını kaydetti. Mamak Belediye DSİ’nin Ankara’yı 1. Ligde temsil eden tek basketbol takımı olduğunun altını çizen Akgül, taraftarın da takıma destek vermesini beklediklerini kaydetti. Akgül, genç ve tecrübeli kadroya başarı diledi.

Taraftar desteği bize güç veriyor

Takım kaptanı Nezih Özbakır da Akgül’e kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Bizler taraftarımızın desteği ile ivme kazanan destek ve güç bulan bir takımız. Kazanma coşkumuzu onlarla yaşamak istiyoruz. Biz bunları yaparken tek başımıza yapamazdık tabii ki, başkanımız her zaman bizi destekledi. Kendisine minnettarız ve teşekkür ediyoruz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 
 
 

27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78