BAŞKAN AKGÜL`DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ticaret Odası Ortaokulu?nun düzenlediği Kutlu Doğum Haftası Kutlama programına katıldı.

15.04.2015 10:03:24 0
BAŞKAN AKGÜL`DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

 

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ticaret Odası Ortaokulu’nun düzenlediği Kutlu Doğum Haftası Kutlama programına katıldı. Mamak Belediyesi Prof.Dr Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Akgül’ün yanı sıra Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Bu senenin teması olan Hz. Peygamber, birlikte yaşama ahlakı ve hukukuna uygun olarak, dünyada birlikte yaşama ahlakının ele alındığı program kapsamında birlik ve beraberlik mesajı veren Akgül, “Kutlu Doğum, Hazreti Muhammed'in (SAV), dünyaya teşrifidir. Onu tanıyabilmek, anlayabilmek, Ona ümmet olmak çok büyük bir şeref. Bu yılki Kutlu Doğum Haftası’nın teması; birlikte yaşama ahlakı. Bu durum bugün belki dünyada en çok ihtiyaç duyduğumuz bir husus. İç dünyamızdan aile hayatımıza, komşuluk ilişkilerimizden toplumsal hayatımıza baktığımızda ciddi bir problemler ile karşı karşıyayız. Allah İslam dünyasının içinde olduğu savaşları, kötülükleri yeryüzünden kaldırsın. Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, ahlakın bütün insanlığa hâkim olmasını temenni ediyor, bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hz. Peygambere Mektup

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Peygamberimizin hayatı sinevizyon gösterimi ile sunulurken, okul öğrencileri tarafından ilahiler seslendirilip,  şiirler okundu ve skeç gösterisi sunuldu. Ardından Ticaret Odası Ortaokulu’nun düzenlediği Hz. Peygambere Mektup yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Öğrencilere ödüllerini Akgül ve Güney takdim etti. Program Ankara Müftülüğü Semazen Ekibi’nin sema gösterileri ile son buldu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78