BAŞKAN AKGÜL`DEN ANLAMLI ZİYARET

Üniversite öğrencisiyken yatağa mahkum olan Nuri?ye Akgül?den hasta ziyareti

12.02.2015 11:49:06 0
BAŞKAN AKGÜL`DEN ANLAMLI ZİYARET
Mamak Belediyesi’nin sağlığı insanın ayağına götüren örnek projesi Evde Sağlık Hizmeti’nden yararlanan Nuri Büber’i Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ziyaret etti.

Evde Muayene ve Sağlık hizmetini gerçekleştiren doktor ve hemşirelerle birlikte Türközü Mahallesi’nde ikamet eden aileyi ziyaret eden Akgül, 2,5 ay önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle beyni oksijensiz kalarak yatalak olan üniversite öğrencisi Nuri Büber’in durumu hakkında annesi Döndü Büber’den bilgi aldı. Oğlunun Tokat’ta ilahiyat fakültesi 2. sınıfta okuduğunu dile getiren anne Döndü Büber kalp krizi neticesinde oğlunun yatağa bağımlı hale geldiğini ve iyileşmesi için dua ettiklerini dile getirdi ve desteklerinden dolayı Akgül’e teşekkür etti. Evde Muayene ve Sağlık Hizmeti kapsamında aileye iki motorlu hasta karyolası, havalı yatak, yatak koruyucu ve hasta bezi veren Mamak Belediyesi aileye sağlık desteği sunmaya devam ediyor.

Evde muayene ve sağlık hizmeti vatandaşların ayağına gidiyor

Düzenli olarak aileyi ziyaret eden doktur ve hemşirelerden oluşan sağlık ekibi sonda değişimi ve gerekli pansumanları da yapıyor. Belediye olarak her zaman vatandaşların yanında yer aldıklarını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “İnşallah Nuri sağlığına kavuşur ve hayatına, eğitimine kaldığı yerden devam eder. Bizler sağlık sorunu yaşayan ailelerin, Mamaklıların her zaman yanında yer alıyoruz. Özellikle yatağa bağımlı hale gelen hastalar ve hasta yakınları için hayat çok daha zorlaşıyor. Bizlerde sağlık hizmetimizle bu yükü bir nebze olsun hafifletiyoruz” dedi. Ailenin küçük oğlu Muhammet Mustafa Büber’le de sohbet eden Akgül Mustafa’ya bir oyuncak araba hediye etti. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35