BAŞKAN AK MAHKUM ÇOCUKLARA ``MANGALA`` HEDİYE ETTİ

Gençlere yönelik hizmetlere özel önem veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, cezaevindeki mahkum çocukları da unutmadı. Başkan Ak, cezaevinde kaldıkları süreyi yararlı aktivitelerle geçirebilmeleri için mahkum çocuk ve gençlere geleneksel Türk oyunu

4.04.2015 13:31:59 0
BAŞKAN AK MAHKUM ÇOCUKLARA ``MANGALA`` HEDİYE ETTİ

Gençlere yönelik hizmetlere özel önem veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, cezaevindeki mahkum çocukları da unutmadı. Başkan Ak, cezaevinde kaldıkları süreyi yararlı aktivitelerle geçirebilmeleri için mahkum çocuk ve gençlere geleneksel Türk oyunu mangala hediye etti.

Keçiören Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi(ÇODAM), Ankara Çocuk ve Gençlik Kapalı Cezaevi’ni ziyaret ederek mahkum çocuk ve gençleri mangala oyunu ile tanıştırdı. Akıl Oyunları Atölyesi eğitmenlerinden Eyüp Gündoğdu ve Seval Ersöz’ün öğrettiği Mangala oyununu çok seven mahkum gençler, hem birbirleriyle hem de ÇODAM ekibiyle karşılıklı mangala oynayarak eğlenceli saatler geçirdiler. Etkinlik bitiminde her koğuşa birer mangala seti hediye edilirken, oyunun oynanmasını yaygınlaştırmak amacıyla, cezaevinde görev yapan stajyer hakimlere, ceza infaz memurlarına, öğretmenlere ve personele de mangala oyunu öğretildi.

Düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getiren mahkum çocuklar, kendilerini unutmayan Belediye Başkanı Mustafa Ak’a teşekkürlerini ilettiler.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00