BAŞKAN AHMET TÜRK``TÜM İŞLEMLER İÇİN YARGI YOLUNA GİDECEĞİZ``

31 Mart yerel seçimlerinde kurulan Kürt ittifakında yer alan parti temsilcilerinin ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk Kayyum dönemindeki tüm işlemlerle ilgili yargı yoluna başvuracaklarını açıkladı.

Mardin 2.05.2019 14:49:48 0
BAŞKAN AHMET TÜRK``TÜM İŞLEMLER İÇİN YARGI YOLUNA GİDECEĞİZ``

31 Mart yerel seçimlerinde kurulan Kürt ittifakında yer alan parti temsilcilerinin ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan  Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk Kayyum dönemindeki tüm işlemlerle ilgili yargı yoluna başvuracaklarını açıkladı.

 

Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) 31 Mart yerel seçimlerinde ittifak kurduğu Kürdistan Demokratlar Platformu (PDK-Bakur), Azadî Hareketi, İnsan ve Özgürlük Partisi, Kürdistan Komünist Partisi (KKP), Türkiye Kürdistan Demokrat Partisi (KDP-T) ve Devrimci Demokrat Kürt Derneği (DDKD) temsilci ve yöneticileri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin ardından Mardin Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Kürt ittifakındaki parti temsilcilerine HDP Diyarbakır milletvekilleri İmam Taşçıer ve Musa Farisoğulları da eşlik etti.

 

KONUK HEYETE ÇEREZ VE YEMEK HARCAMALARI ANLATILDI

 

Heyet, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile HDP ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) yöneticileri tarafından karşılandı.Mardin Büyükşehir Belediye  başkaı Ahmet  Türk, Misafir heyetin ziyaret sırasında belediyenin durumuna ilişkin bir takım bilgiler paylaştı. Türk'ün söyledikleri karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen heyet, en çok kayyum döneminde yapılan kuruyemiş ve yemek harcamalarına şaşırdı.

 

Başkan Ahmet Türk, tüm işlemlerle ilgili yargı yoluna başvuracaklarını aktardı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07