Başbakan Erdoğan Nevşehir ve Kırşehir`de!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlığa ait helikopterle saat 11.22`de Nevşehir`e gitti.

Siyaset 28.09.2013 13:05:11 0
Başbakan Erdoğan Nevşehir ve Kırşehir`de!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlığa ait helikopterle saat 11.22`de Nevşehir`e gitti.Erdoğan`ı Kapadokya Havalimanında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Mehmet Ceylan, AK Parti milletvekilleri Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk ve Erdal Feralan ile Belediye Başkanı Hasan Ünver, Garnizon Komutanı Albay Dursun Ertuğrul, Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel karşıladı.


Erdoğan ile Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da Nevşehir`e geldi.

Başbakan Erdoğan`ı balonla karşıladılar

Başbakan Erdoğan`ı taşıyan uçak havalimanına indikten sonra apronda üzerinde "Gençleri yedek kulubesinde değil ilk 11`de görmek istiyoruz. Hoşgeldin büyük usta" yazılı pankart taşıyan yere iple bağlı bir balon havalandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan havalimanında 15 dakika dinlendikten sonra Ahilik Haftası Kutlamaları ile Makissos Termal Otel Açılışı ve Neşet Ertaş 1. Altın Bağlama Kültür / Sanat Ödülleri törenine katılmak için Başbakanlığa ait helikopterle saat 11.22`de Kırşehir`e geldi.

Erdoğan`ı Ahi Stadı`nda TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı, Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Garnizon Komutanı Albay Türker Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay karşıladı. 

Erdoğan ile Eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da Kırşehir`e geldi. 

Ahilik Haftası kutlamaları, Neşet Ertaş 1. Altın Bağlama Kültür/Sanat Ödülleri töreni ve bir açılış için Nevşehir`de bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalar yapıyor.

Başbakan Erdoğan, "bugünün küresel ekonomisinin ahilik sisteminden alacağı çok şey var" dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-NEVŞEHİR-KIRŞEHİR


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04