BAŞBAKAN DAVUTOĞLU`NDAN ``SERVİS`` AÇIKLAMASI

Kamuoyunda tartışma yaratan ‘servislerin kaldırılması' konusuyla ilgili son sözü Başbakan Ahmet Davutoğlu söyledi. Servisler kaldırılmayacak.

27.11.2014 00:00:59 0
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU`NDAN ``SERVİS`` AÇIKLAMASI

Kamuoyunda tartışma yaratan ‘servislerin kaldırılması’ konusuyla ilgili son sözü Başbakan Ahmet Davutoğlu söyledi. Servisler kaldırılmayacak.

 Konuyla ilgili Konya Minibüscüler Ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak, beraberinde Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ile birlikte Başbakan Prof.Dr Ahmet Davutoğlunu TBMM grup toplarsısında minibüsçüler ve servisçilerin sorunlarını aktaran başkan Muharrem Karabacak, “Sayın başbakanım üyelerimiz ciddi anlamda tedirgin. Servisler kaldırılacak gibi açıklamalar bizleri üzdü. Türkiye genelinde on binlerce insan bu alandan ekmek yiyor. Sizlerin bu konudaki yardımlarını bekliyoruz” dedi.

 Servislerin kaldırılmayacağını belirten Başbakan Prof.Dr Ahmet Davutoğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi.”kesinlikle servislerin kaldırılacağı yönünde bir çalışma söz konusu değil. Gerçekten okullarımızın, fabrikalarımızın ve benzeri alanların taşımasını yapan servisleri kaldırmamız söz konusu değil. Gönlünüz ferah olsun” ifadelerine yer verdi. Kendilerini TBMM grup tolansısında sorunları başbakana iletti. sorunlarını dinleyen başbakan Prof.Dr Başbakan Ahmet Davutoğlunu’na teşekkür eden oda başkanı Muharrem Karabacak, üyeleri adına teşekkürlerini bildirdi.

  

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 


31.6° / 15.7°
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21