GÜNEYDOĞU!DAKİ ELEKTİRİK KESİNTİLERİ SORUNU ÇÖZÜM AŞAMASINDA

Ak Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide Sosyal Paylaşım sitesi Facebook`tan yaptığı açıklamada Mardin`de enerji sorununu çözmek için günlerdir çaba harcıyoruz kesintiler sadece bir kesimi ihtiva etmiyor herkesi etkilemektedir sorunun çözümü için teşkilat

28.08.2014 19:30:13 0
GÜNEYDOĞU!DAKİ ELEKTİRİK KESİNTİLERİ SORUNU ÇÖZÜM AŞAMASINDA

Ak Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide Sosyal Paylaşım sitesi Facebook`tan yaptığı açıklamada Mardin`de enerji sorununu çözmek için günlerdir çaba harcıyoruz kesintiler sadece bir kesimi ihtiva etmiyor herkesi etkilemektedir sorunun çözümü için teşkilat ve vekillerimizle başbakanımız sayın Ahmet Davutoglu enerji bakanımız sayın Taner yıldız ile beraber sorunun çözümü için toplantı yaptık inşallah çözüm için saatler kaldı.``Dedi.

Ak Parti 1.olağanüstü kongresine katılmak üzere Ankara`da buluınan Mardin Ak Parti Yönetimi ve Ak Parti Mardin Milletvekilleri Mardin ve çevresinde 3 Gündür süren Elektirik Kesintisi Protesto eylemlerini durdurmak ve soruna çözüm üretmek üzere Başta Başbakan Ahmet Davutoğlu,olmak üzere Enerji Bakanı Taner Yıldız ile de TBMM`de görümelerde bulunarak Blögede uygulanan ve Çiftçilerin ürünerinin zarar görmesine neden olan Elektirik kesintilerine çözüm bulunması için görüşmelerde bulundular.

Başbakan Vekili Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın TBMM Genel Kurulu`ndaki yemin töreninin ardından, AK Parti Grubu`ndaki makamına geçen Başbakan Ahmet Davutoğlu`ndan acil Randevu Talebinde Bulunan Ak Parti heyeti Ak Parti Genel Merkezine giderek burada Başbakan vekili Davutoğlu ve Diğer yetkililer ile toplantı yaptı.

Başbakan . Davutoğlu, burada, Enerji Bakanı Taner Yıldız, İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Mardin Milletvekilleri Muammer Güler, Abdurrahim Akdağ ve Gönül Bekin Şahkulubey ve Ak Parti Mardin il Başkanı İbrahim Fide ile  biraraya geldi.

AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli, Mustafa Elitaş ve Belma Satır`ın da hazır bulunduğu görüşmede, Yıldız ve milletvekilleri, Ahmet Davutoğlu`na, vatandaşların elektrik kesintileri nedeniyle 3 gündür Mardin-Şanlıurfa karayolunu trafiğe kapatması konusunda bilgi verdi.

Ak Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide yaptığı yazılı açıklamada Bölgede  yaşanan Elektirik kesintileri sorununun çözümü için  tüm Makamlarla Göüşmelerdfe bulunarak  girişimlerde önemli bir aşamaya gelindiğini belirterek, gerekli çalışmaların başlatıldığını en kısa sürede sorunun çözülmesini beklediklerini ifade ederek herkesi sağduyulu davranmaya davet etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10158,6%-0,15
  • DOLAR

    32,13% -0,08
  • EURO

    35,00% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2469,79% 0,10
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00