BAŞBAKAN YARDIMCISI BÜLENT ARINÇ ALTINDAĞDA CAMİ AÇTI

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç?ın katıldığı törende, yeni cami dualarla ibadete açıldı.

1.08.2015 20:29:11 0
BAŞBAKAN YARDIMCISI BÜLENT ARINÇ ALTINDAĞDA CAMİ AÇTI

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katıldığı törende, yeni cami dualarla ibadete açıldı. Alemdağ Mahallesi’ne açılan cami, bölgenin büyük bir ihtiyacını ortadan kaldırdı. Diriliş Camii ile birlikte Altındağ Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı ibadethane sayısı 9’a ulaştı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol ve vatandaşlar cuma namazı kıldı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine devlet erkânı büyük ilgi gösterdi. Törene, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler ve Nevzat Ceylan, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Talat Aydın, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Mamak Kaymakamı Ali Mantı, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, AK Parti eski milletvekili Mehmet Atilla Maraş, Altındağ Belediyesi meclis üyeleri, Altındağlı muhtarlar ve birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bediüzzaman Said Nursî hazretlerinin talebelerinden Said Özdemir de Diriliş Camii açılış törenine katılanlar arasındaydı.

Zor günlerden geçtiğimizi söyleyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, cami açılışının Altındağ’a hayırlar getirmesini diledi. Başkan Tiryaki’nin ilçeye önemli hizmetler sunduğunu ifade eden Arınç: “Altındağ’ımız onun sayesinde gelişiyor” dedi. Arınç, Altındağ Belediyesi tarafından yapılan caminin büyük bir hizmet örneği olduğunu vurguladı ve Başkan Tiryaki’nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirtti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10739,60%0,90
  • DOLAR

    32,18% 0,08
  • EURO

    34,97% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2515,35% 0,21
  • Ç. ALTIN

    4013,31% 0,00