BAŞARILI SPORCULARDAN VALİ ÇOMAKTEKİN?E ZİYARET

Yetiştirme yurtları arasında düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular Vali İ. Halil Çomaktekin?in ziyaret etti.

13.10.2015 14:16:01 0
BAŞARILI SPORCULARDAN VALİ ÇOMAKTEKİN?E ZİYARET

Yetiştirme yurtları arasında düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular Vali İ. Halil Çomaktekin’in ziyaret etti.

38 ilden sporcunun katıldığı Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında derece alan başarılı sporcuların ziyaretinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin ile antrenörler ve Erkek Yetiştirme Yurdu yetkilileri de yer aldı.

Ziyarette ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin ilimizde bulunan Sevgi Evleri ve Yetiştirme Yurtlarında sürdürülen sportif faaliyetler hakkında bilgiler aktardı. Daha sonra konuşan Vali İ. Halil Çomaktekin ise şunları kaydetti: ”Eğitimde, sportif faaliyetlerde başarılı olmanız bizleri mutlu ediyor. Sizler ülkemizin geleceği ve istikbalisiniz. Ülkelerin en büyük gücü nitelikli bireyleridir. İnsanlar güzel işlere imza attıkça, milletler de huzurlu ve güçlü olur. Devlet koruması altındaki kardeşlerimizin de ulusal çapta sporda başarı elde etmeleri bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Tabi bu başarılar rastgele olmuyor. Sizlerin ve antrenörlerinizin bu noktada önemli ölçüde gayret sarf ettiğini görmekteyiz. Antrenörleriniz size yeni ufuklar açarak, bilgi ve tecrübelerini paylaşıyorlar. Hepinizi tebrik ediyor, ileride daha büyük başarılara imza atmanızı temenni ediyorum.”

Ziyarette sporcularla sohbet ederek geleceğe dair hedeflerini de soran Vali Çomaktekin, daha sonra başarılı sporculara ve antrenörlerine çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04