Bartın Vali Tevfik Başakar Orta Okulu Öğrencileri Belgelerini Aldı

Kuzey ?in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Vali Tevfik Başakar Orta Okulu ?nda açılan kursu başarı ile tamamlayan 10 öğrenci başarı ve katkı belgelerini aldılar.

Türk Dünyasından Haberler 1.02.2016 09:44:02 0
Bartın Vali Tevfik Başakar   Orta  Okulu   Öğrencileri Belgelerini Aldı

Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Vali Tevfik Başakar   Orta Okulu ‘nda açılan kursu başarı ile tamamlayan 10 öğrenci başarı ve katkı belgelerini aldılar.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen  “Kuzeyin İncileri” isimli proje ilgili olarak 10 farklı orta okul ve dengi okullarda satranç kursu geçtiğimiz günlerde sona ermişti. 10 farklı okulda toplam 100 öğrenciye yönelik olarak açılan satranç kurslarından birisi de Bartın ‘ın seçkin okulları arasında gösterilen Vali Tevfik Başakar  Orta Okulu ‘nda açılmıştı. Uzman satranç eğitmeni tarafından verilen 30 saatlik satranç eğitiminden oluşan Vali Tevfik Başakar   Orta Okulu ‘nda açılan kursu   kursiyer 10 öğrenci başarı ile tamamladı. Kursu başarı ile tamamlayan 10 öğrenciye  başarı ve katkı belgeleri Vali Tevfik Başakar  Orta Okulu ‘nda düzenlenen törende takdim edildi.  

Vali Tevfik Başakar   Orta Okulu ‘nda açılan kursu   başarı ile bitiren öğrenciler için özel olarak düzenlenen törene Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri ve okul idarecileri katıldılar.

Başarı ve katkı belgelerinin öğrencilere takdimi öncesinde kısa bir konuşma yapan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer YILMAZ Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanarak Bartın İli ve İlçelerinde yürütülen Kuzey ‘in İncileri isimli proje hakkında bilgi verdi. Şube Müdürü Tümer YILMAZ Bartın Valisi Sayın Seyfettin AZİZOĞLU ve Bartın İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU ‘nun iyi dileklerini okul idarecileri ve kursiyer öğrencilere iletti. Belgelerini alan öğrencilerin son derece mutlu oldukları gözlenirken ileriki günlerde de benzer projelerin hazırlanarak yürütüleceği öğrenildi.

Bilindiği gibi “Kuzeyin İncileri”  isimli proje Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığınca koordineli olarak yürütülen “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı”(ÇOGEP) kapsamında hazırlanarak ÇOGEP Değerlendirme Kurulu tarafından kabul edilmişti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00