Bartın İnönü İlkokulu`dan TDP Ziyareti

Bartın ?ın köklü ve başarılı okulları arasında gösterilen İnönü İlkokulu`dan bir grup öğrenci Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerini ziyaret ederek, polislik mesleği hakkında bilgiler aldılar.

Türk Dünyasından Haberler 21.11.2015 11:21:55 0
Bartın İnönü İlkokulu`dan TDP Ziyareti

Bartın ‘ın köklü ve başarılı okulları arasında gösterilen İnönü İlkokulu'dan bir grup öğrenci Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerini ziyaret ederek, polislik mesleği hakkında bilgiler aldılar.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerinin ziyaretçileri her geçen gün daha da artıyor. Son olarak Bartın ‘ın köklü ve başarılı okulları arasında gösterilen İnönü İlkokulu'dan bir grup öğrenci Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü hizmet binasına giderek polis abla ve polis amcalarını ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında polis amca ve polis ağabeylerine polislik mesleği hakkında sorular da soran öğrencilerin bir çoğunun ileriki günlerde polisliği kendilerine meslek olarak  seçmek istedikleri öğrenildi.  

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerini ziyarete gelen öğrencilere Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer YILMAZ Bartın Valisi Sayın Seyfettin AZİZOĞLU ve Bartın İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU ‘nun iyi dileklerini iletti.

İnönü İlkokulu'nun öğrencilerine Kuzey ‘in İncileri isimli proje kapsamında temin edilen kitaplar hediye edildi. Kitapları polis abi ve polis ablalarının elinden alan   öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, polis abi  ve polis ablalarına  bol bol kitap okuyacaklarına dair  söz verdiler. Ayrıca “Kuzeyin İncileri” isimli proje etkinlikleri kapsamında özel olarak hazırlatılan kitap ayıraçları ve buzdolabı süsleri de kursiyer öğrencilere hediye edildi.Benzer etkinliklerin ileriki günlerde benzer etkinliklerin devam etmesi beklenirken, yapılan çalışmaları Bartın ‘lı vatandaşlar takdirle karşılıyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40