Bartın İMKB Ortaokulu `ndan Polis Abla Kütüphanesine Destek

Polis Abla isimli kütüphaneye Bartın ?ın köklü ve başarılı okulları arasında gösterilen İMKB Ortaokulu ?ndan kitap desteği geldi.

Polisiye Haberler 5.03.2016 12:38:44 0
Bartın İMKB Ortaokulu `ndan Polis Abla Kütüphanesine Destek

Polis Abla isimli kütüphaneye Bartın ‘ın köklü ve başarılı okulları arasında gösterilen İMKB Ortaokulu ‘ndan kitap desteği geldi.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile ortaklaşa kurulacak olan Polis Abla  isimli  kütüphaneye kitaplar hediye edilmeye devam ederken, son olarak Bartın ‘ın köklü ve başarılı okulları arasında gösterilen İMKB Ortaokulu ‘ndan kitap desteği geldi.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından polis vatandaş işbirliğini sağlayıcı faaliyetler kapsamında Polis Abla  isimli  kütüphane Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘nde kurulacak. Polis vatandaş işbirliğinin en üst seviyelere taşınması amacıyla Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanarak yürütülen ‘’Altın Elller’’, ‘’Altın Kalpler’’, ‘’Altın Kardeşliği’’ ‘’Kuzey Yıldızı’’ ve ‘’Kuzey ‘in İncileri’’  isimli projelerden sonra Polis Abla  isimli  kütüphanenin de kuruluyor olması Bartın ‘lı vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Kütüphaneye ilk kitaplar geçtiğimiz günlerde Bartın İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU tarafından hediye edilmiş, ardından da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, Türkiye İş Kurumu Bartın İl Müdürü Ramazan ERDİM, Aile Sosyal Politikalar Bartın İl Müdürü Zekeriya Dal ve Bartın Kamu Hastahaneler Birliği Genel Sekreteri Doktor Osman AÇIKGÖZ, Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nuran DOĞRUÖZ  de kitap hediye etmişlerdi.

Bu kez de İMKB Ortaokulu ‘ndan kitap desteği geldi. Kitapları okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri adına okul müdürü Muhammet ÇEVİKBAŞ Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim etti.

Yetkililer Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘nde kurulacak olan Polis Abla Kütüphanesi ‘ne dileyen vatandaşlar kitap, dergi ve  benzeri doneleri hibe edebilecekler. Hibe etmek isteyen vatandaşlar  Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri ile de irtibat kurabilecekler. Yetkililer vatandaşların kullanılmamış, yeni ve güncel  kitap, dergi ve benzeri donelerin kütüphanede teşhir edilmek üzere vatandaşlar tarafından hibe edilebileceğini belirtiyorlar.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35