Bartın Garnizon Komutanı `ndan Öğrencilere Hediye

Kuzey ?in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında TOKİ İlköğretim Okulu?nda açılan kursu başarı ile tamamlayan 10 öğrenciye Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet ERDEMİR tarafından profesyonel maçlarda da kullanılan satranç takımları

Türk Dünyasından Haberler 20.11.2015 23:25:44 0
Bartın Garnizon Komutanı `ndan Öğrencilere  Hediye

Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında TOKİ İlköğretim Okulu‘nda açılan kursu başarı ile tamamlayan 10 öğrenciye Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet ERDEMİR tarafından profesyonel maçlarda da kullanılan satranç takımları hediye edildi.

Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri  tarafından hazırlanarak  Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde yürütülmesine başlatılan Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri ilk günkü coşkusu ile gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

Bilindiği gibi “Kuzeyin İncileri”  isimli proje Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığınca koordineli olarak yürütülen “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı”(ÇOGEP) kapsamında hazırlanarak ÇOGEP Değerlendirme Kurulu tarafından kabul edilmişti.

Bartın İlimiz ve İlçelerinde Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen  “Kuzeyin İncileri” isimli proje ilgili olarak 10 farklı orta okul ve dengi okullarda satranç kursu açılmıştı. Satranç kurslarından birisi de Bartın ‘ın seçkin okulları arasında gösterilen TOKİ İlköğretim Okulu ‘nda açılmıştı. Uzman satranç eğitmeni tarafından verilen 30 saatlik satranç eğitimini   kursiyer 10 öğrenci başarı ile tamamladı. Kursu başarı ile tamamlayan 10 öğrenciyi Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet ERDEMİR makamında kabul etti.

Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet ERDEMİR ‘e düzenlenen satranç kursu ile ilgili olarak Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer YILMAZ tarafından bilgi arz edildi.

Geleceğimizin teminatı olan minik öğrenciler ile  sohbet eden, öğrencilerin askerlik mesleği hakkındaki  sorularını  cevaplayan Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet ERDEMİR öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını, serbest zamanlarında ise  bol bol kitap okuyabileckleri gibi satranç da oynayabileceklerini hatırlattı.

Satranç oynamanın faydaları hakkında da öğrencilere bilgiler veren Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet ERDEMİR, öğrencilere yapılan çeşitli ikramların ardından profesyonel maçlarda da kullanılan satranç takımları ile kupa bardak ve keplerden oluşan çeşitli hediyeler verdi. Hediyelerini alan minik öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, teşekkür etmeyi de unutmadılar.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 

 


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82