Bartın?da Polis Amcalardan 4.Satranç Kursu

Kuzey ?in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında açılması beklenen 10 farklı satranç kursunun dördüncüsü TOKİ Ortaokulu ?nda açıldı.

7.11.2015 11:55:49 0
Bartın?da Polis Amcalardan 4.Satranç Kursu

Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında açılması beklenen 10 farklı satranç kursunun dördüncüsü TOKİ Ortaokulu ‘nda açıldı.

Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında düzenlenmekte olan satranç kurslarının dördüncüsü TOKİ Ortaokulu ‘nda açılırken, kurslara ilginin son derece büyük olduğu gözlendi. Bilindiği gibi Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa“Kuzeyin İncileri” isimli proje hazırlanarak yürütülmeye  başlanmıştı. Söz konusu proje etkinlikleri kapsamında 10 farklı satranç kursunun  düzenlenmesi beklenirken, kurslardan dördüncüsü TOKİ Ortaokulu ‘nda açıldı. Kuzey ‘in İncileri projesi etkinlikleri kapsamında dördüncüsü TOKİ Ortaokulu ‘nda açılan satranç kursu diğer kursların olduğu gibi30 saat gibi bir kurs saatini kapsayacak. TOKİ Ortaokulu öğrencilerinden 10 öğrencinin  kursiyer olarak katıldığı satranç kursunda kurslar esnasında kursiyer öğrencilere meyve suyu, çikolata, su ve kekler ikram edilecek. TOKİ Ortaokulu ‘nda Okul idarecilerinin satranç kursuna katılan öğrenciler için fiziki imkanlar dahilinde her türlü hazırlığı yaptıkları gözlerden kaçmadı.

Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında açılması beklenen 10 farklı satranç kursunu başarı ile tamamlayan öğrencilere başarı belgesi ve madalyaları takdim edilecek. Kursiyerler için özel olarak hazırlanacak 100 adet taşları ile beraber satranç tahtalarının da hediye edileceği satranç kursları sonrasında bir de turnuva düzenlenecek. Düzenlenecek turnuvada  dereceye girecek öğrencilere tablet bilgisayar, bisiklet,  fotoğraf makinesi, kol saati, MP 5 Player hediye edilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığınca koordineli olarak yürütülen “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı”(ÇOGEP) kapsamında hazırlanan “Kuzeyin İncileri”  isimli proje ÇOGEP Değerlendirme Kurulu tarafından kabul edilmişti. Bartın ilimizde Bartın Valilik Makamının izni ile Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülecek olan “Kuzeyin İncileri” isimli proje kapsamında birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek olan etkinlikler arasında Satranç Kursu ve Turnuvası, Çanakkale Şehitliği ve İstanbul Gezisi, Uçurtma Şenliği, Piknik Etkinliği ve Sinema Gösterimi gibi etkinliklerin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19