BARTINLI GENÇLERDEN POLİSE TEŞEKKÜR!

Kuzey ?in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Çanakkale ve İstanbul İllerine düzenlenen muhteşem geziye katılan Bartın ?lı gençler polis amcalarına teşekkür etmeyi unutmadılar.

20.11.2015 23:15:12 0
BARTINLI GENÇLERDEN POLİSE TEŞEKKÜR!

Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Çanakkale ve İstanbul İllerine düzenlenen muhteşem geziye katılan Bartın ‘lı gençler polis amcalarına teşekkür etmeyi unutmadılar.

Geçtiğimiz günlerde Bartın   İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Bartın ‘lı öğrenciler için Çanakkale ve İstanbul İllerine muhteşem bir gezi düzenlenmişti. Gezinin ilk gününde Bartın ‘lı gençler Çanakkale İline giderek, Çanakkale ilinde özel rehberler eşliğinde Çanakkale Destanı ‘nın yaşandığı yerleri, müzeleri ve Şehitlik Abidesini ziyaret etmişlerdi. Gezinin 2. Gününde ise İstanbul iline giden gençler  özel rehber eşliğinde Sultan Ahmet Meydanı, Yerebatan Sarnıçı, Topkapı Sarayı, Ayasofya Camii de bulunduğu çeşitli turistik yerleri gezerek bilgiler almışlardı.

Geziye katılarak Bartın ‘a gelen gençlerin mutlulukları gözlerinden okunurken, kendileri için bu güzel geziyi hazırlayan polis amcalarına teşekkür etmeyi unutmadılar. Aynı şekilde geziye katılan gençlerin aileleri de düzenlenen İstanbul ve Çanakkale İlleri gezisine emeği geçen herkeze teşekkür ettiler.

Bilindiği gibi Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince hazırlanan  “Kuzeyin İncileri” isimli proje“Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı”(ÇOGEP) kapsamında hazırlanarak ÇOGEP Değerlendirme Kurulu tarafından kabul edilmişti.

 Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığınca koordineli olarak yürütülmekte.

Bartın ilimizde Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile  Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen  “Kuzeyin İncileri” isimli proje kapsamında birbirinden farklı etkinliklerin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Gerçekleştirilmesi planlanan  etkinlikler arasında Satranç Kursu ve Turnuvası, Çanakkale Şehitliği ve İstanbul Gezisi, Uçurtma Şenliği, Piknik Etkinliği ve Sinema Gösterimi gibi etkinlikler bulunuyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 

 

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19